Vader en zoon kamp

Wil je graag eens één-op-één met jouw zoon op avontuur? Heb je het gevoel dat je te weinig tijd samen doorbrengt? Wil je wel eens helemaal back to basic maar heb je niet de middelen of de kennis?

Dan is het vader-zoonkamp van Camp Wild iets voor je!

Zijn naam is Roderik van Herk, hij is 33 jaar en is gek op de natuur, survival en kinderen. Als oud-militair weet hij zich goed te redden in de natuur en hij vind het ontzettend leuk om anderen hier wegwijs in te maken.

Daarnaast is hij ervan overtuigd dat het belangrijk is als ouder en kind ‘quality time’ met elkaar doorbrengen, samen mooie herinneringen maken en zich avontuurlijke vaardigheden eigen maken.

Door terug de natuur in te gaan (zonder wifi) 😉 ben je echt op elkaar aangewezen.

Leestip:  Mobiliteitsalliantie biedt Deltaplan aan

Twijfel je of het wel iets voor je is? Misschien vindt je het zelf ook spannend en weet je niet veel van survivaltechnieken. Dat maakt het juist extra leuk! Zo kun je allebei iets nieuws leren. Normaal gesproken ben je in de positie dat jouw zoon iets van je leert, maar op deze manier ontdek je samen nieuwe dingen. Dat schept een band!

Praktische informatie

Hoe ziet het programma eruit?

Het survivalkamp start om 16.00 uur en is de volgende dag om 12.00 uur  afgelopen. Tijdens het kamp slaap je in een eenvoudige tent en worden verschillende technieken aangeleerd, zoals:

  • Vuur maken;
  • Maaltijd klaarmaken op een kampvuur;
  • Veilig werken met een zakmes;
  • Katapult maken;
  • Latrine graven (wc);
  • en nog veel meer!

Het terrein is zo ingericht dat ieder groepje (bestaande uit vader en maximaal twee zonen) een eigen plaats heeft en dus op elkaar is aangewezen en voldoende tijd samen kunnen doorbrengen.

Leestip:  Nieuwe CO2-tol Duitsland: DKV Mobility biedt hulp

Uiteraard is Roderik steeds in de buurt en continu beschikbaar voor vragen en een helpende hand.

Voor wie is het bedoeld?

Camp Wild is bedoeld voor vaders met zonen tussen de 8 t/m 12 jaar. Er kunnen maximaal 2 zonen tegelijk mee.

In totaal ga je op pad met maximaal 4 groepjes.

Waar wordt het georganiseerd?

Het survivalkamp wordt georganiseerd in de omgeving van Berkenwoude (Zuid-Holland). Je ontvangt het exacte adres na aanmelding. Je kunt jouw auto op het adres parkeren.

Wat te doen bij slecht weer?

Natuurlijk kan het voorkomen dat je een survivalkamp heeft geboekt, maar dat het erg slecht weer is. Op de dag zelf kan dan worden besloten om het kamp niet door te laten gaan. Je wordt hiervan dan telefonisch op de hoogte gebracht. Er wordt dan een nieuwe datum gepland.

Leestip:  ACSI en Camper TV gaan samen op reis

Website Camp Wild: campwild.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in