Camping Oeltjen bij het het Zwischenahner Meer

De camping ligt op een vlak weidegebied omgeven door bomen en hagen. De plaatsen zijn begroeid met bomen en struiken. Direct grenzend ligt een groot recreatiegebied met een zeilhaven en zwemfaciliteiten. De camping is vooral aan te raden voor watersportliefhebbers.

Camping voor campers, caravans, tenten etc.

Indien vol, zijn er alternatieve ruimtes. In het centrum van Bad Zwischenahn vindt je de camperparkeerplaats bij het Badepark, in Aschhausen de camping Lönskrugen in Rostrup de camperparkeerplaats bij het Garden Park.

Ontdek Bad Zwischenahn op de fiets

Bloeiende bloemen en fietsplezier – Ontdekkingstochten per fiets door Bad Zwischenahn en het hele Ammerland zijn een bijzondere ervaring: met vlakke en schilderachtige routes is het parklandschap van het Ammerland een echt hoogtepunt voor fietsers.

Een landschap zoals in een park

Een symfonie in het groen – Heide, heide, bos en weilanden, verzorgde parken met machtige bomen en oude boerderijen bepalen het prachtige landschap dat zich uitstrekt rond het Zwischenahner Meer – de parel van het Ammerland.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Talloze rododendrons in de parken in en rond Bad Zwischenahn bloeien van mei tot juni en bieden een kleurrijk schouwspel. Niet voor niets wordt de rododendron ook wel gezien als het symbool van Ammerland.

Culinaire hoogstandjes en specialiteiten uit het Zwischenahner Meer

Eten en drinken in Bad Zwischenahn – Bij een echt traditionele maaltijd hoort natuurlijk het eten van paling op Ammerlandse wijze, die je zeker niet mag missen. Wat is er bijzonder: De Zwischenahner Smoortaal wordt met de hand gevild en gegeten. Als bijgerecht is er stevig Ammerländer zwartbrood, een goed getapt biertje en graan van de lepel, de zogenaamde lepeldrank. Hun Ammerlandse ham, verse asperges in mei en juni en boerenkool in de winter: dat moet je ook eens proberen!

Website Camping Oeltjen: campingplatz-oeltjen

Leestip:  Hollanders in Europese top campingovernachtingen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in