Upcycle de caravan of camper

Horrex was de eerste die de plissé hordeuren voor een camper en caravan op de markt bracht. In 2019 heeft de internationale marktleider van horren voor caravans en campers de unieke resizeable blinds gelanceerd.
Deze zijn eenvoudig op iedere gewenste maat te maken. Een prachtige luxe upgrade van de caravan of camper!

Innovatie

Het hart van de innovatie voor nieuwe en praktische producten voor de caravan en camper is in Vlaardingen gevestigd. Het denken en doen van Horrex bestaat uit continu innoveren en dat levert een breed assortiment producten op. Van dubbelglas acrylaat met een aluminium frame ramen, plissé en honeycomb blinds, room dividers en natuurlijk hordeuren, tot  compressorkoelkasten die perfect passen in de beschikbare ruimte in de camper of caravan.

Koelkast

Koelkast vervangen? Laat zo’n Horrex-koelkast inbouwen, ze zijn geluidsarm, hebben een minimalistisch design en uitstekende koeleigenschappen.

Upcycle

Kamperen is door velen opnieuw ontdekt. Op pad met een camper of caravan, de vrijheid tegemoet. Of lekker ieder weekend op een mooie plek nabij.

Naast het plaatsen van de mooi blind/screen combi’s of extra privacy creëren met een room divider kun je ook denken aan het plaatsen van een of meer skylights om meer daglicht en ventilatie binnen te creëren. Door de steeds groeiende trend in het ombouwen van busjes naar campers is ook hun handbediende- of elektrische luxe slide-out, waarmee meer binnenruimte wordt gecreëerd, aantrekkelijk.

Slide-out Slide-out 1

Upcycle de camper of caravan! De dealer voorziet kampeerliefhebbers graag van informatie en kan alle Horrex producten plaatsen.

Flexibel

DIY kitEen mooie toevoeging aan het assortiment zijn de UCS resizeable blinds. Dankzij het resizeable system heeft de dealer altijd de juiste maat op voorraad en kunnen blinds en horren voor ieder raam geplaatst worden.

Op deze manier kan er flexibel worden vervangen en is het comfort groots. Geen insecten binnen, meer privacy en een goede nachtrust dankzij de 100% blackout verduistering. Geniet van de vakantie!

 

Raam systeem

 

Logos

 

 

 

 

Horrex is onderdeel van de Driving Change groep. Driving Change bestaat uit Horrex, InnoSlide, Clike en VanCasco+. Horrex ontwikkelt en produceert o.a. horren, ramen, blinds en andere componenten voor de recreatiemarkt.

Horrex logoHorrex
Taanderijstraat 19
3133 ET Vlaardingen
Tel: 010-2619600
www.horrex.nl

Vind de dichtstbijzijnde dealer via de ‘dealer locator’ tool op de site.

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in