Huisje bouwen op camping BuitenLand

Op camping BuitenLand is het mogelijk om zelf een verplaatsbaar of demontabel huisje te bouwen. En ze helpen je dat huisje dan – als je wilt – te verhuren aan campinggasten. Voor de jaarplaats betaal je jaargeld en als je de accommodatie wilt verhuren is er een afdracht aan de camping voor het afhandelen van de boekingen.

Camping BuitenLand onderscheidt zich op het gebied van zelfbouw van andere campings doordat je bij hun je dromen kan realiseren op het gebied van zelf-bouw!

Zelfbouw huisje camping BuitenLand

Een van de mensen die een zelfbouw huisje heeft gerealiseerd is “Robert” en vertelde ons van kampeermagazine het volgende.

“Nadat vrienden ons gevraagd hadden of wij niet ook een eigen vakantiehuisje wilden bouwen op Buitenland. Ben ik op aandringen van mijn vrouw een keer gaan kijken op een verlaten en verpauperde camping in Drenthe. Dacht eerst nog aan een woordgrapje Nieuw Amsterdam (Zandpol) omdat er veel Amsterdammers zijn die daar hun rust gaan zoeken.

Leestip:  Nettowinst per autodealer gedaald naar 1,34 procent

Gestart met de bouw op 23 Juni zie FB GREENHOUSE-camping buitenland. Ik heb het huis compleet zelf gebouwd van kraan (ja ook zelf gemaakt) tot en met de bedden. Eigenlijk echt alles. Soms wel iets wat ondersteuning van Jeroen (wildernis) welke ik ook weer geholpen heb. Greenhouse Zandpol

Soms zeggen we tegen elkaar, hier zouden we best kunnen wonen. Wonen zelf heerlijk in Haarlem echt HEERLIJK. Maar Buitenland is anders in alle opzichten.”

BuitenLand blijft zich ontwikkelen: bijna dagelijks zie je de camping een stukje mooier worden. Mensen bouwen aan hun huisjes en elke maand zijn er nieuwe dingen te zien.

Meer hierover kun je vinden op de website van Camping Buitenland: www.buitenland.com

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in