Thule presenteert zijn producten

Thule presenteert zijn producten voor een actief buitenleven tijdens het Caravan Salon in Düsseldorf, van 26 augustus tot 3 september.

Of het nu gaat om de spectaculaire natuur te ontdekken of de wereld rond te reizen met familie en vrienden, we willen allemaal graag genieten van een actief leven. Thule biedt accessoires voor uw recreatievoertuig aan die u toelaten uw spullen mee te nemen zodat u ten volle van uw vakantie kan genieten. Kom tijdens de grootste kampeerbeurs ter wereld naar de Thule standen om onze nieuwste luifels, tenten, fietsendragers, dakdragers, … te ontdekken.

Het Caravan Salon in Düsseldorf is de grootste beurs voor de wereldwijde RV-industrie, met ongeveer 600 exposanten en meer dan 200.000 internationale bezoekers. Als een van de leiders in zijn categorie, is Thule aanwezig met twee standen, de hoofdstand bevindt zich in Hal 13 en een tweede stand in Hal 5.

Leestip:  VAN-Jorn maakt zijn Duitse debuut op CARAVAN Bremen
Innovatieve oplossingen voor uw Van

Avontuurlijk reizen brengt heel wat spullen met zich mee, helaas is de ruimte in een klein voertuig eerder beperkt. Om die reden biedt Thule een volledig assortiment Van accessoires aan die perfect bij elkaar passen, zodat u moeiteloos al uw spullen kunt meenemen. Ons nieuw dakdrager systeem is innovatief en veelzijdig en kan uitgebreid worden met een waaier aan accessoires om gedurende alle seizoenen uw spullen voor verschillende activiteiten mee te nemen.

Reizen in stijl met Thule

Naast het nieuwe assortiment Van accessoires, kunt u ook onze accessoires voor motorhomes en caravans ontdekken. Een Thule luifel is bijvoorbeeld de perfecte oplossing om van het buitenleven te genieten terwijl het bescherming biedt tegen zon en regen. Creëer extra privacy onder uw luifel door een of meer Thule Smart Panels eenvoudig aan uw luifel te bevestigen of kies voor een van onze luifeltenten voor extra buiten leefruimte. Met onze verschillende opbergsystemen kunt u uw spullen snel binnen of buiten uw voertuig opbergen. Dankzij onze fietsendragers kunt u uw fietsen gemakkelijk, veilig en stijlvol met u meenemen.

Leestip:  De SVR Vakantiebeurzen gaan bijna beginnen!

Het Caravan Salon in Düsseldorf is de grootste beurs voor de wereldwijde RV-industrie, met ongeveer 600 exposanten en meer dan 200.000 internationale bezoekers.

Thule is aanwezig in Hal 13 (stand 13B45) en in Hal 5 (stand 5A03).

Kijk voor een voorproefje

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in