Tenzing Travel helpt je kiezen van de juiste camper

Tenzing Travel – Campers. Zij helpen je graag met het kiezen van de juiste camper.

Een camperreis is een onvergetelijke ervaring. Gaan en staan waar je wilt en in jouw eigen tempo.

Laat hun je helpen met het kiezen van de juiste camper of laat je inspireren door de uitgebreide camperaanbod in de verschillende landen.

 

  • Amerika
  • Canada
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Zuid-Afrika
  • Namibië
  • Botswana
  • Zuid-Amerika
Waarom een camper huren?

Reizen met een camper geeft je gigantisch veel mogelijkheden, vrijheid en plezier, meer dan vrijwel elke andere reisvorm. Je rijdt veelal dwars door de schitterende natuur en kunt gaan en staan waar je wilt. En bovendien heb je jouw huis op wielen altijd bij je!

Waarom een camper huren bij Tenzing Travel?

Met hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander de camperreis aan te sluiten op jouw reiswensen. Zij kennen de bestemming en kunnen je op basis van hun eigen ervaring de meest passende route geven en de voor jouw geschikte camper uitkiezen.

Leestip:  Zelfbouw camper meubels van Venny
Met welke kosten moet ik rekening houden?

Een camper huren begint natuurlijk met het kiezen van jouw camper. Maar met welke kosten moet je nóg meer rekening houden als u een camperreis gaat maken?

Verschil tussen autohuur en camperhuur?

Vaak krijgen zij de vraag van de reizigers of zij een camper moeten huren of een toch een auto. Beide vormen van reizen hebben diverse voor- en nadelen. Zij zetten ze graag voor je op een rijtje.

Afkoop eigen risico

Zij bieden je de mogelijkheid om het eigen risico op de camperhuur volledig af te kopen via de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Hoe werkt dit en wat zijn de kosten?

FAQ’s camper huren

Zij kunnen zich voorstellen dat een camperreis een hoop vragen bij je oproept. Daarom hebben Zij de veelgestelde vragen ten aanzien van camperreizen voor je op een rijtje gezet.

Leestip:  Vernieuwde Hymer ML-T 570 ook in Xperience-editie

Komt u ook naar onze Camperdag?

Zij organiseren dit jaar op zaterdag 31 augustus opnieuw een inspirerende Camperdag bij de Travel Shop in Amsterdam. Neem een kijkje in zes verschillende campers uit Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Afrika en woon de informatieve presentaties bij. Uiteraard is er volop gelegenheid om vrijblijvend advies in te winnen bij hun reisspecialisten. Het wordt weer een gezellige dag!

Kijk op de website van Tenzing Travel voor al jouw vragen over campers huren of de camperdag.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in