TentCare het adres voor het reinigen van tenten

Tentcare is een dochteronderneming van Metatent BV, al jarenlang jouw servicepartner voor stretchtenten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Hun bedrijf is ontstaan uit een fusie tussen Tentaround en Meintent. De eigenaren zijn Brent Meinema en Arnoud de Bruïne, respectievelijk uit Arnhem en Zutphen. hun standplaats is Arnhem.

Vanuit hun eigen ervaring in de verhuur van stretchtenten ontstond de behoefte aan een goed reinigingsproces. Daaruit is Tentcare ontstaan.

Ze hebben hun kennis en processen verder ontwikkeld, zodat ze nu een volledige tentreinigingsservice kunnen bieden voor alle soorten tenten. Ook bieden ze een op- en afbouwservice.

Bij tentwassen.nl kan je terecht voor het reinigen, waterdicht maken en repareren van alle soorten tenten, zoals: stretchtenten, katoenen tenten, tipi’s, scouting tenten, canvas kampeertenten, sibbley pagodetenten, partytenten, bell tenten en luifels.

Leestip:  Glamping in het grijs de nieuwe Octagon 8 van Coleman

Ze hebben een beproefd systeem ontwikkeld met diverse partners, waarin ze technologie en speciaal samengestelde producten samenbrengen voor een uitstekend resultaten.

Hun impregneermiddel biedt een uitstekende bescherming tegen water. En met hun grote moderne machines hebben ze diverse programma’s ontwikkeld om de beste resultaten voor verschillende typen tenten te krijgen. Ook hebben ze een programma ontwikkeld tegen spocht, waarna de weervlekken met minstens 90% gereduceerd worden.

Website tentwassen: tentwassen.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in