Sweakers antislip zwemsokken

Met Sweakers antislip zwemsokken aan je voeten glij je niet meer uit en zeg je dag tegen blauwe plekken en gebroken armen door ongelukjes in het zwembad op de camping!

Jaarlijks gebeuren er vele ongelukken rondom zwembaden, ruim 230.000 in Europa! De natte vloeren rondom zwembaden zijn glibberig en uitglijden komt veel voor, soms met ernstige gevolgen. Toch bijzonder dat daar nog geen adequate oplossing voor was?!

De gepatenteerde Sweakers antislip zwemsokken zijn cool, comfortabel, hygiënisch, antibacterieel, sneldrogend, geschikt voor chloor en zeewater en geven door het unieke antislip profiel bovenal veel grip.

De open tenen zorgen voor een optimale balans en evenwicht en door het lichte gewicht wordt de zwem sok als “tweede huid” ervaren en geeft het een “blote voeten gevoel”. De Sweakers antislip zwemsokken zijn getest door TUV hét Europees testbureau veiligheidsproducten en goed bevonden!

Profiel

Onderzoek bij het Innosportlab De Tongelreep (de trainingslocatie van de Nederlandse Olympische zwemploeg). Dit wijst uit dat het dragen van Sweakers antislip zwemsokken, geen effect heeft op zwemsnelheid en techniek.

Leestip:  Kampeerwinkels - vind een kampeerwinkel in de buurt

Dit toont aan Sweakers® uitermate geschikt is om te dragen tijdens recreatief zwemmen maar ook tijdens zwemlessen en schoolzwemmen. Dit in tegenstelling tot traditionele waterschoenen.

Sinds de eerste verkoop van dit product in april 2016, worden Sweakers® verkocht in ruim 18 landen. Elk verkooppunt is overtuigd van de potentie en de noodzaak van de Sweakers®. De “resellers” en distributeurs zijn vooral klanten die innovatie of veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Te koop op: Ockyz.com

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in