Stads- en kleine familiecamping Vlietland

Camping Vlietland is een gezellige, kleine, autovrije familiecamping in recreatiegebied Vlietland, midden in de Randstad en op de grens van ’t Groene Hart. Met Leiden en Den Haag om de hoek, veel watersportmogelijkheden en diverse wandel-, fiets- en skeelerroutes in de buurt is er voor elk wat wils. In het voor- en najaar ademt de camping een rustige sfeer uit. Er komen fazanten en konijnen langs en het zicht op het water is bij alle weersomstandigheden fantastisch. In het hoogseizoen is het een gezellige drukte met gezinnen en vakantiegangers uit binnen- en buitenland.

Voor elk wat wils

Op Camping Vlietland is er voor elk wat wils. De camping is ingericht voor caravans, campers, familietenten en trekkerstentjes. Geen eigen kampeermiddelen? Ook dat is geen probleem, dan boek je één van de drie trekkershutten. Daarnaast is de camping zo ingedeeld dat je kan kiezen tussen verschillende zones, bijvoorbeeld een plek aan het water, bij het speelveld of op het familieveld.

Leestip:  KCJ - Kidsclub: avontuur en plezier voor jonge kampeerdertjes
Activiteiten rondom Camping Vlietland

Camping Vlietland ligt midden in de Randstad en op de grens van ’t Groene Hart. Vanaf de camping ben je zo in Leiden, Den Haag, Delft en andere prachtige steden. Maar ook bij Vlietland is genoeg te doen! Met klimpark Het Klimeiland, bootverhuur bij Watersportcentrum Vlietlanden restaurant Waterfront om de hoek ga jij je geen moment vervelen. Daarnaast ligt de camping direct aan een recreatieplas met verschillende zwemstranden, ideaal voor een ontspannen dagje.

Algemene informatie

  • 60 kampeerplekken
  • Speelveld
  • Restaurant met terras aan het water
  • Recreatieplas en zwemstranden
  • Bootverhuur
  • Klimeiland
  • Honden toegestaan (aangelijnd)

* kampeerders onder de 21 jaar dienen te worden begeleid door een ouder gedurende het volledige verblijf.

Website camping Vlietland: www.wscvlietland.nl

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in