Sprite modellen voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen

De Sprite Alpine Sport en de Sprite Cruzer SR zijn caravans afkomstig uit de fabrieken van Engelands grootste producent van toercaravans: Swift Group Limited. Swift vervaardigt in haar 47 hectare grote productiefaciliteit, gevestigd in het Engelse Cottingham, caravans, campers en stacaravans onder de merknamen Swift, Sprite, Sterling, Bessacarr, Autocruise en Escape. De filosofie van de Swift Group is het vervaardigen van hooggekwalificeerde voertuigen, die door het gebruik van de beste materialen en modernste productiemethoden zorgen voor probleemloos genieten.

Bij de vervaardiging van de Sprite caravans staat veiligheid voorop. Alle Sprite modellen voldoen dan ook aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Om absolute perfectie te garanderen worden alle caravans uitvoerig getest alvorens ze in productie gaan.

Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdloze verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele geruststelling bij uw beslissing.

Leestip:  Overname Strating Caravans
swift1 swift2 swift3 swift4

De keuze voor een nieuwe caravan is een belangrijke. Deze website verschaft u alle informatie over de Sprite caravans van het seizoen 2017, zodat u samen met uw dealer de keuze kunt maken uit de negen beschikbare indelingen.

Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan alleen een caravan. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After- Sales organisatie van Swift Group Limited, zodat u zorgeloos van uw caravan en vakantie kunt genieten.

In Europa kent Sprite een uitgebreid dealernetwerk. Zij zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op eerste klas service. Sprite geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).

Website Spritecaravans

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in