Smakelijk kamperen van Petra Knoth

SMAKELIJK KAMPEREN van Petra Knoth. Met méér dan 55 campingrecepten, kooktips, en verhalen én recepten van BN’ers. Het is een heerlijk zomerboek geworden!

Kamperen én lekker koken. Het klinkt als water en vuur, want hoe doe je dat met beperkte ruimte, weinig keukenspullen en ingrediënten? Toegegeven: het ís een uitdaging, maar… het kán. Echt. Voor dit campingkookboek verzamelde Petra Knoth de lekkerste, makkelijkste en meest verrassende recepten. Vakantie betekent voor haar namelijk: ontspannen, maximaal genieten en niet te moeilijk doen, maar zeker ook lekker en gevarieerd eten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een hartige pannenkoek met spinazie, een eitje met zoete aardappel en spek of een overheerlijke campingcurry? Alles vlot te bereiden op één of twee pitjes.

Met verrukkelijke kampeerverhalen van BN’ers

Vier je vakantie in een camper, vouwwagen, safari lodge tent of caravan? In dit receptenboek vind je een smakelijke oplossing voor elke situatie of culinaire wens. Voor de minder ervaren kampeerder is een lijstje toegevoegd met onmisbare spullen die het kokkerellen in de campingkeuken een stuk makkelijker maken. En staat je potje vrolijk te pruttelen, plof dan in je klapstoel en geniet van de kampeerervaringen én het favoriete campinggerecht van Katja Schuurman, Peter Kuipers Munneke, Manuel Venderbos, Sofie van den Enk, Peggy Vrijens, Nienke de la Rive Box, Timur Perlin en Erik van der Hoff.

Petra Knoth plaatje 1
SMAKELIJK KAMPEREN van Petra Knoth

Petra Knoth groeide op tussen de vouwwagens en de caravans, omdat haar beide ouders op een camping in Zeeland werkten. Tegenwoordig trekt ze er met haar vriend Sjoerd en hun drie lieve kindjes zoveel mogelijk op uit. In hun zelf opgeknapte camper maakt ze graag simpele en lekkere gerechten voor haar gezin én voor iedereen die aan wil schuiven.
Voor meer informatie van haar auteurspagina bij Forte Uitgevers.

Leestip:  Campingaz brengt de Bistro naar buiten

Smakelijk Kamperen is te koop op Bol.com.

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in