Recreatiepark de Koornmolen in natuurgebied de Rottemeren

Ze heten je welkom bij Recreatiepark de Koornmolen, De Koornmolen ligt pal naast natuurgebied de Rottemeren. Tussen dit natuurgebied door, stroomt plezierrivier de Rotte. De Rotte is de oorspronkelijke naamgever van wereldstad Rotterdam. In dit prachtige natuurgebied kun je van alles beleven. Kinderen hebben de tijd van hun leven op de Koornmolen. Ze kunnen een bommetje maken in hun overdekte zwembad, klimmen en klauteren in hun speeltuin, een balletje trappen op het voetbalveld of lekker springen op hun gloednieuwe airtrampoline! De Koornmolen is leuk voor jong en oud!

Accommodaties

Kies voor één van hun gezellige 4- of 6-persoons bungalows in Zuid-Holland. Het bungalowpark is het hele jaar geopend. De bungalows op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen beschikken over ruime slaapkamers, een grote woonkamer, een badkamer met douche en bad, een ingerichte keuken, terras met tuin en een schuur. Genieten voor iedereen! Het is tevens mogelijk om een bungalow voor langere tijd te huren.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

Omgeving

Recreatiepark de Koornmolen ligt in natuurgebied de Rottemeren. Door dit natuurgebied stroomt plezierrivier de Rotte. De Rotte is de naamgever van wereldstad Rotterdam. Maak een prachtige wandeling, doe één van de vele fietsroutes of huur een bootje om op de Rotte te varen. De Koornmolen ligt ook erg centraal in Zuid-Holland. Binnen een aantal minuten sta je zo in het centrum van Rotterdam, Gouda of Delft.

Kamperen

Kies voor één van hun prachtige kampeerplaatsen in Zuid-Holland. Er is ruimte voor alle kampeermiddelen. Er is een keuze voor verschillende soorten plaatsen: een basisplaats, een comfortplaats met privé sanitair, een nieuwe camperplaats, een maandplaats of jaarplaats, een trekkerstent of trekkershut. Hun prachtige groene camping gaat op 1 april weer open. Genieten voor iedereen!

Website Recreatiepark de Koornmolen: www.koornmolen.nl

Leestip:  Op avontuurlijke rondreis naar Peru of Chili
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in