Recreatiepark Camping Midden op ’t Landt rustiek gelegen

Recreatiepark Camping “Midden op ’t Landt” is rustiek gelegen in het prachtige Lopikerwaard welke uitnodigt tot het maken van vele uitstapjes. Al wandelend of fietsend door de landschappen en natuurgebieden, kom je langs mooie rivieren, houtkades, weiden, eendenkooien, lintdorpen met boerderijen, historische steden en dorpen.

Recreatiepark Camping “Midden Op ’t Landt” beschikt over ruime kampeerplaatsen, zodat niet alleen je, maar ook jouw kinderen genoeg bewegingsvrijheid hebben om te genieten van de vakantie. Maar ook zonder gezin is het prima toeven. Geniet van de buitenlucht en het buiten zijn zoals je dat wilt.

Voor trekkers is er altijd een plaatsje vrij.

Bij “Chalets Midden op ’t Landt” kun je terecht voor een chalet helemaal naar jouw wens en eisen. Zij zijn geschikt voor de particulieren en zakelijke markt, voor een chalet thuis of juist voor de verhuur.

Leestip:  Camping Les Eygas beleef een fantastische vakantie

Het park wordt gerund door familie van Midden en je krijgt van hun een warm welkom! Zij zouden het fijn vinden je als gast te mogen ontvangen en te laten genieten van de rust, ruimte én gemoedelijkheid.

Omgeving

In Benschop zelf, dat slechts 15 km² groot is, is ook genoeg te bezichtigen.
Aan het dorpsplein vind je o.a. het Herman de Man huis, een authentieke waterpomp, twee schitterende kerken, dorpsmascotte “De Beer” en cafe “De Zwaan”. Nabij het dorpsplein vind je ook de Plus supermarkt.

Voor een fijne wandeling kun je terecht in Wilhelmina’s Hof. Een park met daarin een grote vijver en een fruitboomgaard, dat in de dorpsmond beter bekend is als “het Bosplan”.
Op korte reisafstand van onze camping vind je verder:

• Openluchtzwembad Lobeke – Lopik
• De stad Montfoort (ca. 5 km afstand)
• De stad Oudewater (ca. 5 km afstand)
• De stad IJsselstein (ca.10 km afstand)
• De stad Woerden (ca. 13 km afstand)
• Zilverstad Schoonhoven (ca. 14 km afstand)
• De stad Utrecht, met zijn vele bezienswaardigheden (ca. 20 km afstand)
• Kaasstad Gouda (ca. 22 km afstand)

Leestip:  Camping 't Noorder Sandt met de meeste zonuren van Nederland

Website Recreatiepark Camping Midden op ’t Landt: www.campingmiddenoptlandt.nl

 3.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in