RCN Camping de Roggeberg kamperen met privé sanitair

Wie kampeert op RCN de Roggeberg beleeft een echte buitenvakantie. De royale kampeerplaatsen liggen op prachtige velden midden in de natuur. Een aanbod van velden met speeltoestellen, veel privacy of extra comfort maakt van je vakantie een echte belevenis. Het hele seizoen genieten op RCN de Roggeberg?

 

Nieuw: Kamperen met privé sanitair

Camping met privé santair in Friesland- Ben je op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je kampeerplek? Kies dan voor een van onze kampeerplaatsen met het nieuwe privé sanitair op onze camping.

Camping RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg grenst direct aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, een beschermd gebied waar de natuur haar eigen gang gaat. Het vakantiepark zelf staat bol van sportieve activiteiten. Van watersportactiviteiten tot attractieparken, in Friesland valt zo veel te beleven dat je je geen moment hoeft te vervelen. Laat je inspireren en ontdek de leukste uitstapjes in de veelzijdige omgeving.

Leestip:  Goede lingerie is een must als je gaat kamperen!

Vele voorzieningen Voor de ideale kampeervakantie

  • Ruime opzet kampeerplaatsen
  • Kamperen aan de rand van Drents-Friese Wold
  • Openlucht zwembad
  • WiFi op het park
  • Vele outdoor mogelijkheden
  • Twee gerenoveerde toiletgebouwen in 2019

Kampeerveld op camping de roggeberg

Op alle RCN Vakantieparken en dus ook RCN de Roggenberg worden tijdens de weekenden en vakanties de leukste activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Van dansen tot speuren met Alex & Sammy en van sporten tot knutselen.

Website RCN camping de Roggeberg met privé santair : www.rcn.nl

 4.3/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in