Camping Witterzomer met privé sanitair

Wil je graag kamperen in Drenthe? Dat kan bij Vakantiepark Witterzomer, een 4,5 sterren ANWB camping. Op deze ruime camping bij Assen vindt je alles wat je tijdens een kampeervakantie in Drenthe maar kunt wensen. De uitstekende parkfaciliteiten en prachtige Drentse omgeving zorgen voor een prettige afwisseling tussen ontspanning en sportieve en culturele activiteiten. Neem jouw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper mee en zet deze neer op een van hun ruime kampeerplaatsen van gemiddeld 100 m2. Je hebt de keuze uit; standaard-, plus- of comfortplaatsen.

Camping met privé sanitair in Drenthe

Wanneer je op zoek bent naar een camping met privé sanitair dan hoef je niet verder te zoeken! Vakantiepark Witterzomer is een echte familiecamping waar je kunt kamperen met privé sanitair in Drenthe. Ideaal voor families met kinderen of voor diegenen die net een beetje extra luxe en comfort wensen. Vakantiepark Witterzomer heeft een breed aanbod aan ruime kampeerplaatsen met een eigen sanitairblok.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Zet jouw kampeermiddel neer op hun kampeerplaats met privé sanitair in Drenthe, voorzien van 10 ampère stroom, eigen wateraansluiting, CAI aansluiting en een “eigen” unit voorzien van douche, toilet en wastafel. Ervaar het gemak van jouw eigen sanitair naast de deur;altijd schoon, beschikbaar en met veel privacy. Of maak gebruik van hun privé badkamers op de Vossenhoek, voorzien van 6 ampère, eigen douche en toilet cabine en een wastafel. Zo hoef je niet meer te wachten in de rij voor de douche, elke keer alles mee te nemen en meer privé ruimte. Zo geniet je van een zorgeloze vakantie in Drenthe.

Voordelen van uw eigen sanitair
  • Geen gesleep met douche spullen
  • Niet wachten tot er een wc of douche vrijkomt
  • Je kunt jouw spullen gewoon laten staan
  • ’s Nachts naar de wc? Die is vlakbij!
Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud

Website van (vakantiepark) Camping Witterzomer: www.witterzomer.nl

Lees ook: Campings met privé sanitair

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in