Pipowagen camping puur genieten

Pipowagen camping, een heerlijke camping in Brabant midden tussen de brabantse natuur. Gelegen tussen de Peel en de Kempen. Een familiecamping waar service en gastvrijheid centraal staan. Een camping gelegen in het mooiste plekje van Brabant, Someren-Heide!

Dol op het buitenleven, de rust, ruimte en de Brabantse gemoedelijke sfeer? Kom naar deze camping. Dat wordt puur genieten!

Kamperen in Someren tussen de Pipowagens? De camping is voorzien van ruime verharde paden en natuurlijk is ook de sanitaire ruimte van alle gemakken voorzien, tevens berekend op minder validen.

Kamperen

Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen/kleinkinderen heerlijk ravotten in het speelbos? Een plek waar ze zelf hutten kunnen bouwen of zich uren vermaken in de zandbak met zandkoekjes bakken of kastelen bouwen? Lekker kliederen bij de waterpomp of picknicken in de speelweide of zomaar wat luieren?

Iedereen die van rust houdt of je nu een tent, een caravan of een camper heeft, iedereen is van harte welkom.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Op de parkeerplaats naast de camping hebben ze één verharde camperplaats. Deze plaats is speciaal ingericht voor een camper die 1 nacht wil overnachten. Je kunt snel en gemakkelijk parkeren waardoor je ’s ochtends jouw reis kunt voortzetten. Ook is het mogelijk om met de camper op de camping te overnachten.

Website Pipowagen camping: pipowagencamping.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in