Outbase campervans heeft Nederlandse primeur

Outbase campervans, de specialist in compacte campers, heeft op de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs een Nederlandse primeur. Een camper op basis van de Citroen e-Berlingo XL, met een 100% elektrische aandrijflijn en een range van 280km (WLTP). De ideale auto voor iedereen, jong en oud, die actief en milieubewust leeft. Praktische en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en nog meer rust en comfort.

Een 2-persoonscamper met slim doordacht camperinterieur opgebouwd met duurzame materialen en een ruimtelijk gevoel van campers uit een klasse hoger. Voorzien van ons eigen ontwikkelde slaapbanksysteem waarmee je binnen 30 seconden wisselt tussen bank en een opgemaakt bed. Uniek is de uitschuifbare keuken waarmee je binnen- en buiten kunt koken voor het echte outdoor gevoel.

Citroen e-Berlingo XL

Je kunt de camper geheel naar eigen wens samenstellen met diverse kleuren stof en hout. En qua opties kun je kiezen tussen een basic uitvoering tot en met een geheel zelfvoorzienende camper met zonnepanelen.

De e-Berlingo heeft een accupakket van 50Kwh met een range van 280km (WLTP) en is binnen 30 min. tot 80% op te laden. Rijklaar verkrijgbaar vanaf €39.998,- inclusief camper inbouw, BTW alle bijkomende kosten. Hiermee is dit de eerste elektrische camper is die in aanmerking komt voor de aanschaf subsidie in 2022 (SEPP) van€3.350,-.

Leestip:  Volop ruimte voor viervoeters in Flowcamper Fellschnute

Website Outbase campervans: www.outbasecampervans.com

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in