Boerderijcamping De Stadsgaten waar rust en ruimte nog volop aanwezig is

Boerderijcamping De Stadsgaten is gelegen in de natuur nabij Hanzestad Hasselt en natuur gebied De Oldematen. Zeer ruime standplaatsen. Fietsers met tentje zonder reserveren welkom er is altijd wel ergens plekje.!!

De camping is een mooie uitvalsbasis om de Kop van Overijssel te verkennen.  Veldbloemen sieren de randen van de camping. Ook kun je streekdorpen Rouveen en Staphorst verkennen.
Wandelpad door het weiland, konijnen en kippen op de camping. Er is o.a. een zandbak, trampoline en een schommel voor de kinderen.
Verder verhuren ze de pipowagen en caravan voor overnachting.

Even voorstellen

Jan en AnnieDit zijn Jan en Annie en ze heten je van harte welkom op hun camping in het boerenland van Rouveen, waar rust en ruimte nog volop aanwezig is. De camping is gelegen aan een zijweg van de N377 tussen Rouveen en Hasselt tegen het natuurgebied de Stadsgaten aan.

Leestip:  Boerderijcamping de Mebel in de gemoedelijke Achterhoek!

Fietsknooppuntenroute en andere fietsroutes zijn te vinden nabij de camping. Ook hebben ze zelf verschillende routes waarmee de omgeving verkend kan worden. (Zwolle-Meppel – 15km). Zij hopen je te ontmoeten op hun camping.

De camping

De sanitaire ruimte op de camping is verwarmd en voorzien van ruime douches / toiletten plus familiedouche (kinderen en ouderen). Er is een recreatieruimte, er zijn ruime standplaatsen en picknickbanken op het veld. Speelgoed, zandbak en schommel zijn aanwezig, net als krielkippen en konijnen.

Website Boerderijcamping De Stadsgaten: www.destadsgaten.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in