NKC verkiezing kampeerauto van het jaar 2021

Elk jaar weer presenteren camperfabrikanten verbeterde campermodellen. Uit het grote aanbod voor 2021 heeft de NKC-vakjury per populaire categorie drie campers genomineerd voor de titel Kampeerauto van het jaar. Welke campers de titel in de wacht hebben gesleept, wordt bekendgemaakt op 21 januari 2021, op de Caravana in Leeuwarden.

De drie categorieën waarop het publiek kan stemmen, zijn buscampers, halfintegraalcampers en integraalcampers. Andere soorten, zoals liners, alkoven en pick-uptrucks dingen niet mee naar de onderscheiding, omdat ze weinig worden verkocht in Nederland.

Breng je stem uit!

Je keuze gemaakt? Breng dan je stem uit via het stemformulier op jouw favoriete camper. Je mag per categorie één stem uitbrengen. Stemmen kan tot 1 november.

Corona

De vakjury bestaat dit jaar uit de freelance camperjournalisten Willem Laros en Jos Mark, Campertijdredacteur Steven Durnez van de Belgische zustervereniging van de NKC en Mieke Scharloo, hoofdredacteur van Kampeerauto. Vanwege corona waren de mogelijkheden beperkt, maar ze hebben zich via online research, online persconferenties en bezoeken aan de fabrikanten breed georiënteerd in binnen- en buitenland. Fabrikanten zijn bovendien uitgenodigd aan te geven welke campers volgens hen kanshebbers op de titel zijn en waarom. Uit alle informatie heeft de jury een longlist gedestilleerd, waaruit uiteindelijk de drie genomineerden per categorie zijn geselecteerd. Nu is het woord aan het publiek. Het zijn de gebruikers die met de campers jarenlang op pad gaan en de voor- en nadelen van technische snufjes of bijzondere indelingen misschien wel hetbest op waarde kunnen schatten.

Leestip:  Camperbeurs Hardenberg verbreekt alle records

website NKC: www.nkc.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in