Camping Osebos kamperen in the Dutch mountains

Op een heerlijk rustige plek, centraal in het Limburgse heuvelland ligt kwaliteitscamping Osebos. De moderne uitstraling in een schilderachtig decor geeft deze camping een geheel eigen charme.

De beschutte en terrasvormige ligging tegen een zuidhelling biedt een prachtig en wijds uitzicht over de “Dutch Mountains”. In het hoogseizoen is Camping Osebos een uitstekende vakantieplek voor gezinnen. In het voor- en najaar bijzonder aan te bevelen voor natuur- en rust liefhebbers. Persoonlijke zorg en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel geschreven. Zij hopen dat deze zo herkenbaar zijn dat zij je vaker als gast mogen begroeten.

Kamperen op camping Osebos

De terrasvormige ligging tegen een zuid-helling biedt niet alleen beschutting maar ook een prachtig en wijds panoramisch uitzicht.

De veldjes op het benedenterrein zijn in het bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Hier is veel speelruimte en deze rustieke veldjes zijn autovrij.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

Een ideale gezinscamping met ruime en zeer goed onderhouden seizoen- en toeristische plaatsen. En uiteraard met passende, hedendaagse faciliteiten!

Speelvoorzieningen

Verspreid over het kampeerterrein liggen diverse speeltuintjes waar de kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven.

Speelvoorzieningen

Sanitair

Met enige trots durven zij te zeggen dat de drie moderne sanitaire gebouwen ruimschoots voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse kampeerder. Elk gebouw is vloerverwarmd met wascabines, gezinsdouches, babyrooms en warmwaterwastafels, toiletten voorzien van papier en… dit kun je allemaal gratis gebruiken!

Kindersanitair

De allerkleinsten kunnen gebruik maken van hun ‘eigen’ douches en toiletten in het kindersanitair.

Wasserette

In de wasserette staan 2 wasmachines, 2 drogers en een strijkstation.

Omgeving

Eindeloos groen met akkers en bossen, een uniek wandel-, fiets- en mountainbikegebied, vakwerkhuizen, schilderachtige dorpen, boeiende steden, beken, watermolens, mergelgrotten, rivierdalen, hellingbossen, holle wegen, een bourgondische sfeer, een rijke flora en fauna, kastelen… Kortom, voor de actieve rustzoeker een ware schatkamer van natuur, cultuur en historie.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

Laat je ook verrassen door de folkloristische feesten, die nauw verweven zijn in het cultuurpatroon van de lokale bevolking. Harmonie- en schuttersfeesten, processie’s en niet te vergeten bierfeesten ze geven kleur en fleur aan het leven. Het hartelijke onthaal van de bewoners completeren het geheel.

Website camping Osebos: www.osebos.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in