Nieuw model: Tonke EQV Nomad

Nieuw model: Tonke EQV Nomad – volledig elektrisch, vrijheid en flexibel inzetbaar

Tonke gelooft in een emissieloze toekomst! Met de ontwikkeling van multifunctionele elektrische vrijetijdsvoertuigen wil Tonke hier haar steentje aan bijdragen. Onlangs introduceerde zij de elektrische Tonke EQV, die door Nederlands publiek is verkozen tot Kampeerauto van het jaar 2023. Nu komt Tonke met een nieuw ontwerp dat zich tussen het Adventure en Touring model in positioneert. Met een inductie kookgelegenheid voorin én een riante slaapgelegenheid biedt de Tonke EQV Nomad het beste van twee werelden.

Mercedes EQV

De Tonke EQV Nomad wordt gebouwd op basis van de elektrische Mercedes Benz EQV 300. Deze bus biedt het comfort van een luxe personenwagen met talloze opties en royale reële range van 360 km. Met zijn vijf ruime zitplaatsen (optioneel 6) gebruiken de meeste klanten hun Tonke EQV ook als dagelijkse auto of als rijdend kantoor.

Leestip:  Buscamper Karmann-Mobil Davis 600 met lengtebedden

Mercedes EQV

Tonke EQV Nomad

Met de Tonke EQV Nomad ervaar je de ultieme vrijheid en luxe van een elektrische buscamper. De ingenieuze multifunctionele keuken bevindt zich achter de bestuurdersstoel en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Standaard is de Nomad uitgevoerd met een tweepits inductiekookplaat. De keuken kan eenvoudig naar buiten worden geschoven en dient tevens als tafel/werkblad, waardoor een veelzijdige werkruimte ontstaat. Optioneel kun je kiezen om permanent 230V beschikbaar te hebben, waardoor je ook off-the-grid inductie kunt koken. Dit geeft de vrijheid om te koken waar je maar wilt, zonder afhankelijk te zijn van externe stroombronnen.

ladesysteem ladesysteem

Tevens kun je kiezen voor een groot, uitneembaar ladesysteem aan de achterzijde van het voertuig waarin je jouw uitrusting georganiseerd kunt opbergen en gemakkelijk bij jouw spullen achterin kunt. Hier bevindt zich ook een ruime compressor koelkast (31L). De Tonke EQV Nomad voldoet met zijn keuken aan de huidige eisen voor camperregistratie bij het RDW. Dit alles zonder concessies te hoeven doen op een ruime slaapgelegenheid; de 3- persoonsachterbank kan worden uitgeschoven tot riant bed van 145x203cm!

Leestip:  Goboony lanceert uniek product

ingenieuze multifunctionele keuken

Tonke

Tonke produceert sinds 2005 campers en vrijetijdsvoertuigen. Het staat bekend om haar innovaties en prachtige ontwerpen. De campers rijden over de hele wereld en zijn er in verschillende varianten en prijsklassen. Tonke heeft meerdere nationale en internationale design awards gewonnen voor haar ontwerpen.

Voor meer informatie over de Tonke EQV Nomad, bezoek je hun configurator op www.mytonkeeqv.com.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in