Natuurkampeerterrein de Duiventoren Kamperen & Logeren

Natuurkampeerterrein de Duiventoren ligt in het buurtschap Steenoven, tussen Oosterhout (bij Breda) en de dorpen Dorst, Rijen en Dongen in Noord-Brabant. Het terrein ligt in Boswachterij Dorst tussen weilanden en akkers, omgeven door bossen. Het bos direct achter het kampeerterrein heet van oudsher De Duiventoren, naar het voormalige slot van de heer van Duijvenvoorde, dat daar was gesitueerd. Het slot is verdwenen, de naam is gebleven en het kampeerterrein is ernaar vernoemd.

Kleinschalig en kindvriendelijk

De Duiventoren is een kleinschalig, kindvriendelijk natuurkampeerterrein. Bij hun is op kampeergebied heel veel mogelijk: je kan komen met je trekkerstentje, maar overnachten in een comfortabele, volledig ingerichte trekkershut of zogenaamde ‘houten tent’ kan ook. Dat maakt kamperen zonder veel bagage bij ons mogelijk. Huisdieren laten zij echter niet toe.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen

Behalve diverse fietsroutes (bijv. LF 9) loopt de lange afstand wandeling Het Hertogenpad op enkele honderden meters langs het kampeerterrein.

Zij zijn dit jaar voor het kamperen geopend vanaf vrijdag 29 maart tot 1 november. Maar hun houten tenten, Trek-in, b&b en vakantiehuis zijn het hele jaar geopend.

Kijk hier als je alles wilt weten over Natuurkampeerterrein de Duiventoren

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in