De mythe rond Tabbert

Het is inmiddels 70 jaar geleden dat de 45-jarige Alfred Tabbert samen met zijn collega’s de allereerste TABBERT-karavaan ontwikkelde en vervaardigde.
Bijna 2 jaar later startten de eerste TABBERT caravans in serie en veranderden het mobiel reizen duurzaam met hun uitstraling op de Europese wegen.

Vandaag reizen ontelbare, enthousiaste campingfans met hun TABBERT caravans de straten en kampeerterreinen van de wereld en genieten van de luxe van vrijheid!
Wanneer heb jij een voorproefje van kamperen gekregen?

De mythe rond Tabbert – Toen carrosseriebouwer Alfred Tabbert in 1953 zijn eerste caravan aan het publiek presenteerde, raakte hij bij de hele generatie een gevoelige snaar. De economische hoogtijdagen brachten elegantie, stijl en een nieuw zelfbewustzijn, dat TABBERT vakkundig in zijn exterieur- en interieurdesign tot uitdrukking bracht.

De mensen konden en wilden zich iets veroorloven. La Dolce Vita” karakteriseerde de gehele natie. Europa wilde reizen en genieten van het leven. TABBERT creëerde daarvoor de producten, die gekenmerkt werden door een unieke mix van materialen, een modern lifestyle- interieur, hoogwaardige afwerking en praktische designoplossingen. Toen al en nu nog steeds.

Leestip:  Innovatieve Aero Cabin One
Heden mythe rond Tabbert

In de bedrijfsdoelstelling en -filosofie is tot heden ten dage niets veranderd. Vier verschillende modellenseries vervullen in heel Europe alle wensen van de klant. In het huidige TABBERT-concern ontwikkelen onze medewerkers de »caravan voor de toekomst«: Premium kwaliteit, innovatie en design.

 

Website Tabbert

 2.5/5 (2)

Wat is je waardering?

2 REACTIES

  1. Heeeel vervelend,die reclameblokken dwars door de teksten heen !!
    je mist dan een stuk tekst om te lezen…

    • Helaas kan het soms voorkomen dat dat gebeurt. Vaak helpt het dat u de pagina een keer vernieuwd. Advertenties zijn nodig om ons gratis platform draaiend te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in