Moss Boten & Caravans officieel importeur Carpento

Moss boten en caravans is leverancier in pleziervaartuigen met eigen productie. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in compacte caravans. Door hun eigen productielijnen bij de boten kunnen zij ook maatwerk leveren.

Carpento, hun caravan fabriek levert al jaren kwaliteit in europa. Moss Boten & caravans is officieel importeur voor de benelux. De 3 modellen van Carpento zijn te bezichtigen in hun showroom

Over Moss Boten & Caravans

Zij maken kwalitatief mooie boten voor een eerlijke prijs. Naast boten kun je bij hun advies inwinnen over de mogelijkheden wat betreft motoren en accessoires. Met hun diverse modellen hebben zij voor iedere gezinssituatie een boot. Hun sloepen en consoleboten zijn van hoogwaardige materialen vervaardigd.

Naast Boten kun je bij hun terecht voor compacte caravans. Zij zijn Officieel importeur en verkooppunt van Carpento Caravans

Leestip:  Smartengeldboek nog steeds richtsnoer voor de letselschadepraktijk

Carpento Caravans

Hun producten worden geproduceerd van hoogwaardige materialen en met hoogwaardige vakmanschap. Hun producenten met wie zij samenwerken hebben ruim  40 jaar ervaring in de productie van onderdelen voor hun boten en caravans.

De toeleveranciers gebruiken de beste materialen voor de onderdelen en accessoires voor hun producten waar zij uiteraard op toezien.

Na strenge kwaliteitscontroles gaan zij over tot de daadwerkelijke productie van hun boten en caravans zodoende het allerbeste aan jouw te mogen leveren.

Met de hoogste kwaliteitsnormen worden hun boten en caravans van tekentafel tot aan de productie nauwlettend in de gaten gehouden om zo de beste producten te ontwikkelen. Lettend hierbij op de kwaliteit, afwerking en gebruiksvriendelijkheid.

Als Moss Boten & Caravans werken zij met A merk toeleveranciers, zodoende jouw kwaliteit product compleet te maken.

Leestip:  90 jaar Kip Caravans

Website Moss Boten & Caravans: mossboten.nl

 5/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in