Minicamping ‘t Schaepeweitje centraal gelegen op Walcheren

Minicamping ‘t Schaepeweitje is centraal gelegen op het mooie Walcheren en op fietsafstand van Zoutelande. De ruim opgezette, kindvriendelijke mini-camping met 25 ruime kampeerplaatsen biedt je rust en ruimte op hun historische boerderij met mini-camping en akkerbouwbedrijf. Je bent van harte welkom met jouw caravan of tent. Tevens beschikken zij over een aantal verharde plaatsen voor campers.

De mini-camping beschikt over nieuw, modern en verwarmd sanitair, familiedouches, een gezellige recreatieruimte met overdekte afwasplaats en veel speelgelegenheid voor jouw kinderen. Er staan diverse speeltoestellen op de kampeervelden, er zijn skelters voor de kinderen en er is een weitje met kleinvee. Op uw kampeerplaats beschikt u over een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère.

Vijf redenen om te kiezen voor Minicamping ‘t Schaepeweitje:
 • Gastvrij
 • Luxe en modern sanitair
 • Grote kampeerplaatsen
 • Veel speelruimte voor kinderen
 • Rustige en landelijke omgeving
Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping
Ligging

De minicamping ‘t Schaepeweitje in Biggekerke is rustig en kindvriendelijk en ligt centraal op Walcheren en op steenworp afstand van de vele toeristische bezienswaardigheden, zoals kust en strand (Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Dishoek), maar ook de steden (Middelburg, Vlissingen).

De centrale ligging van hun mini-camping is een voordeel. De omgeving is landelijk, maar toch overal dichtbij.

Zoutelande

BoerderijcampingDe prachtige en gezellige familiebadplaats op nog geen vijf minuten rijden van mini-camping ’t Schaepeweitje, die dankzij de beschutte ligging bekend staat als de zonnigste badplaats van Nederland. Deze stranden hebben ieder jaar weer de meeste zonne-uren in Nederland!! Spreid jouw handdoek uit en laat die vakantie maar beginnen!

De ligging van Zoutelande is bijzonder, met aan de ene kant van de dijk een gezellige en sfeervolle familiebadplaats en aan de andere kant het warmste en enige zuiderstrand van Nederland. Je vindt er sfeervolle winkeltjes en gezellige terrassen. Zoutelande bruist van gezelligheid en wordt terecht niet voor niets “De Zeeuwse Rivièra” genoemd!

Leestip:  Winterkamperen vereist de allerbeste uitrusting
Sanitair

Het sanitair van minicamping ’t Schaepeweitje is modern, verwarmd, ruim en van alle gemakken voorzien.

In de winter van 2013 begonnen zij met de bouw van hun nieuwe sanitair. Waar nu de douches en toiletten zijn, was in vroeger tijden de paardenstal. Het sanitair is gebouwd in hun oude landbouwschuur, grenzend aan de kampeervelden.

 • 5 één-persoons doucheruimtes
 • 2 ruime familiedouches
 • 3 toiletten voor dames
 • 3 toiletten voor heren (waarvan 1 urinoir)
 • 6 wastafels met warm en koud water
 • 1 afsluitbare wascabine
 • Babyverschoonplaats

en al hun wanden zijn voorzien van een vrolijke noot!

Natuurlijk zijn de toiletten voorzien van toiletpapier en hun douches hebben GEEN muntautomaten. Uiteraard zijn alle 7 douches, 6 wastafels en de wascabine voorzien van warm en koud water

Website Minicamping ‘t Schaepeweitje: www.schaepeweitje.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in