Minicamping De Wielewaal met luxe en verwarmd sanitair

Minicamping De Wielewaal is een zeer verzorgde camping met luxe en verwarmd sanitair. Om privacy te bieden zijn de plaatsen zeer ruim en bijna allemaal afgescheiden met haagjes. De plaatsen hebben 6 of 10 ampère stroom. Tevens is op het gehele terrein gratis en stabiele WiFi aanwezig. Je kunt dus in jouw eigen kampeermiddel gebruik maken van het gratis draadloos internet.

De camping is levendig, maar toch rustig door de combinatie van een beperkte leeftijdsgroep bij kamperende kinderen en geen seizoenplaatsen. Bij kamperende kinderen geldt een leeftijd t/m 6 jaar. Dat er geen seizoenplaatsen zijn, zorgt ervoor dat er een levendige sfeer hangt met daadwerkelijk kamperende gasten.

De Wielewaal bevindt zich in het toeristisch enclavedorp Baarle-Nassau/Hertog met haar vele terrasjes en winkeltjes. Het gezellige dorpscentrum ligt op loopafstand (ongeveer 1,5 km) en ook het bos ligt dichtbij (200 meter). Kom genieten van het landelijke en bosrijke gebied in en rondom Baarle!

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust

De Wielewaal is een kleinschalige camping met een ongedwongen en gastvrije sfeer. Het is een mooie uitvalbasis om te gaan wandelen en fietsen in de prachtige omgeving. Minicamping De Wielewaal bevindt zich in het meest merkwaardige dorp van Europa: Baarle-Nassau/Hertog, waar de grenzen van Nederland en België door elkaar lopen.

Minicamping De Wielewaal biedt je:
 • Verwarmd en luxe sanitair
 • Grote afgescheiden plaatsen
 • Gratis WIFI op het gehele terrein
 • Kamperende kinderen slechts t/m 6 jaar
 • Rustige en toch levendige sfeer
 • Fietsenstalling, met ook gratis gebruik van oplaadpunten voor elektrische fietsen
  Fietsverhuur, als je het ruim een dag van te voren aangeeft
 • Gratis gebruik van diverse knooppuntenkaarten
 • Een jeu de boulesbaan
 • Televisie kijken is mogelijk in de recreatieruimte van de langgevelboerderij. Wil je liever zelf in jouw eigen kampeermiddel tv kijken? Dan kun je eventueel Digitenne huren.
Leestip:  Boerderijcamping de Mebel in de gemoedelijke Achterhoek!

Aankomst vanaf 13.00 uur.

Wat is er te doen in de omgeving?

In de omgeving kun je eindeloos fietsen en wandelen in het halfopen landschap. De Wielewaal bevindt zich aan knooppuntroutes, voor zowel fietsen als wandelen. Je passeert daarbij steeds de grens van Nederland en België. De knooppunten lopen goed in elkaar over.

Voor een kleinere wandeling kun je vanaf de camping een route lopen in het bos. Deze duurt ongeveer een uur.

In Baarle-Nassau/Hertog leer je alles over de unieke enclavesituatie. De grenzen lopen er namelijk dwars door elkaar. Je hopt zelfs de grens over zonder dat je het doorheeft.

In de directe omgeving kun je ook mooie visvijvers bezoeken.
De afstand tot de Belgische bakker is maar 1 km.

Baarle heeft haar eigen wijngaard Hof van Baarle en bierbrouwerij De Dochter van de Korenaar (bekend om de Belgian Beers en waar u kunt genieten van een proeverij).

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

De steden Breda, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Turnhout en Antwerpen zijn enkele leuke plaatsen om te bezoeken, maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven/bezoeken.

Website Minicamping De Wielewaal: www.minicampingdewielewaal.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in