Minicamping de Stille Verkwikking – Rust, ruimte en gemak

Minicamping de Stille Verkwikking – Rust, ruimte en gemak, dat is wat hun kleinschalige camping te bieden heeft! Gelegen in de Kop van Overijssel en aan de rand van het dorpje Ossenzijl.

Hun minicamping heeft 12 verharde kampeerplaatsen voor zowel caravans als campers. Ook is het mogelijk om een camperplaats te boeken, deze privé plaats van maar liefst 100 m3 geeft je ruim uitzicht over de weilanden. In de boomgaard is er voor (trekkers) tenten plaats.

De kleine camping is de enige in de nabije omgeving met een unieke ligging. Het is exact gelegen tussen Nationaal Park Weerribben-Wieden en natuurgebied De Rottige Meente.

Duurzaamheid vinden zij belangrijk. Afval gescheiden inzamelen is voor hun vanzelfsprekend. Daardoor motiveren zij hun gasten dit ook te doen. Ook gebruiken zij hun ‘eigen stroom’ die middels zonnepanelen wordt opgewekt.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten
Faciliteiten
  • schoon sanitair
  • gratis douchen
  • 6 ampère stroom
  • goede WIFI
  • overdekte fietsenstalling met oplaadpunten
  • actuele fietsroutes, brochures en tijdschriften
Rundvlees van eigen vee

Op hun erf bevindt zich een klein winkeltje waar zij hun eigen rundvlees verkopen. Van gehakt tot biefstuk of een portie filet americain, er is een gevarieerd assortiment aanwezig. Op hun boerderij vindt je ook paarden en kippen. Uiteraard mag je daar een kijkje nemen. Zij vertellen je graag over hun manier van werken!

Website Minicamping de Stille Verkwikking: destilleverkwikking.nl

 3.2/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in