Minicamping Boudewijnskerke gelegen aan de Zeeuwse kust

Minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande gelegen aan de Zeeuwse kust.

Deze gezellige familiecamping in Zoutelande waar je voor rust en ruimte terecht kunt. Met verschillende speeltoestellen, speelhuisje en een voetbalveld is er voor de kinderen veel speelplezier. Minicamping Boudewijnskerke is een camping met 15 kampeerplaatsen waar jong en oud meetelt en leeftijd er niet toe doet. Kinderen en volwassenen mogen meehelpen met de verzorging van de dieren. Er is ruimte voor eigen spontane ideeën voor activiteiten wat bijdraagt aan de sfeer en de gezelligheid. Met iedere dag (buitenom de zondag) broodjesservice zodat je heerlijk kunt genieten van verse broodjes.

Minicamping Boudewijnskerke ligt op 5 a 10 minuten fietsafstand van het strand en op 500 meter loopafstand van het nabij gelegen natuurgebied. Verder kun je met het hele gezin, met vrienden en andere campinggasten genieten van de familietuin. In de familietuin is er voor ieder wat wils, met een prachtig uitzicht naar de duinen.

Even voorstellen

Eind 2016 zijn zij, Jorim en Angelina met hun gezin de trotse eigenaars geworden van minicamping Boudewijnskerke. Jorim geboren en getogen op de boerderij naast de minicamping voelde het echt als thuis komen. Samen hebben zij 3 kinderen Mara, Jens en Nola. In 2017 hun eerste seizoen gedraaid, zij kijken terug naar een ongelooflijk mooi jaar waarin zij veel geleerd hebben maar ook veel mooie en fijne mensen ontmoet. Samen met hun kinderen zijn ze vaak te vinden op de camping. Het organiseren van activiteiten hoort daar natuurlijk ook bij waarbij zij hun vooral richten op het gezellig samen zijn. Zo organiseren zij activiteiten waar de hele familie aan mee kan doen. De passie voor hun dieren delen ze graag met je.

Leestip:  Vakantiepark gelegen midden in de Gelderse bossen

toiletgebouw

Wat heeft minicamping Boudewijnskerke te bieden:
  • De 15 ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (10 amp.), water en waterafvoer.
  • Kosteloos gebruik van vlonders.
  • Koelkast en vriezer aanwezig.
  • Het verwarmd toiletgebouw beschikt over 4 douches en 4 toiletten inclusief toiletpapier.
  • Buiten bij het toiletgebouw is een spoelplaats met warm water aanwezig.
Extra faciliteiten:
  • Over het gehele terrein is gratis wifi aanwezig.
  • Iedere morgen (behalve op zondag) is er op de camping de broodjesservice, waar je heerlijke verse broodjes kunt kopen.
  • Voor de fietsen is een overdekte fietsenstalling aanwezig waar je ook jouw elektrische fiets kunt opladen.
  • Honden zijn aangelijnd welkom in het laagseizoen. Gebruik van speeltoestellen en de fietsenstalling van Minicamping Boudewijnskerke zijn voor eigen risico.

Voor wie op zoek is naar een vakantiehuis is vakantie de Roosjeshof voor 6 personen het hele jaar door te huur.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

Website Minicamping Boudewijnskerke: www.minicamping-boudewijnskerke.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in