Malibu campers de eerste indruk maakt alles duidelijk

Malibu campers – Jong merk met de beste scores. Je zoekt iets bijzonders? Dan is een Malibu camper precies wat je zoekt. Want achter ieder afzonderlijk voertuig staat een innovatieve, particuliere onderneming met 40 jaar ervaring en bijzonder geëngageerde medewerkers. Zij hebben allen slechts één doel voor ogen: de beste camper voor je en jouw vakantie.

Of het nu om een strakke Malibu T of een elegante Malibu i gaat: je stapt in en beleeft kwaliteit. Wat de eerste indruk al duidelijk maakt, wordt steeds duidelijker, wanneer je alles nauwkeuriger bekijkt: zo veel uitgekiende details, zo veel meer van alles, wat vakantie mooi maakt. Meer functionaliteit, meer comfort, meer veiligheid, meer aangenaam gevoel – dat reist allemaal met iedere Malibu camper standaard met je mee. Gegarandeerd.

Merk met karakteristieke specificaties

In plaats van slechts de middelmaat te bieden, definieert Malibu het hogere middenklassesegment van de campermarkt opnieuw – met voor het merk karakteristieke specificaties, die nergens anders te vinden zijn. Zo is er de in deze klasse unieke opbergruimte in dubbele vloer met enorme, van binnenuit en buitenaf comfortabel toegankelijke opbergruimte. De carrosseriebouw van grote klasse met geavanceerde verwerking en hoge (waarde)stabiliteit. Het overtuigende bestuurderscabine-zichtconcept, dat reeds meer dan eens test-topscores bereikt heeft. en niet in de laatste plaats de meubelconstructie met dubbele verbindingstechniek: kwalitatief hoogwaardig, robuust, modern in ontwerp. Alles doorspekt met frisse ideeën en even intelligente als praktische oplossingen.

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur

Alles weten over Malibu Campers

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in