Luxe kamperen op de boerderij

Luxe kamperen op de boerderij, dat is wat Het BoerenBed haar klanten te bieden heeft.

Bij Het BoerenBed overnacht je op een van de werkende boerderijen of prachtige Collection locaties in Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Dat ontdek je pas echt de geneugten van glamping in een luxueuze tent.

De tenten zijn volledig ingericht voor 6 personen (5 volwassen en 1 kind) inclusief eigen toilet, warme douche, hoge kwaliteit bedden en een complete keuken.

Wat is glamping?

Het is een afkorting van de term ‘’glamorous camping’’. Bij kamperen op de camping denk je vaak aan een tentje, luchtbedden, gasstelletje en gemeenschappelijke douches. Dat moest anders dachten ze bij Het BoerenBed: dat kan veel beter! Bij Het BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage.

Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken en een privé-toilet!

De accomodaties

Iedere BoerenBed locatie heeft een eigen karakter, maar de accommodaties zijn overal hetzelfde en van alle gemakken voorzien. Ze zijn compleet ingericht voor 6 of 10 personen. Er is een leefoppervlakte van minstens 45m2 (behalve in de Houten Huisjes voor Twee en Vier).

In de keuken vind je koud stromend drinkwater en alle denkbare keukenbenodigdheden: van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis!

Voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt en je kookt op een houtgestookt fornuis. Je kunt ook heerlijk buiten koken op je eigen barbecue. Eten kun je aan de picknicktafel die bij iedere accommodatie staat. Ook staan er altijd twee ligstoelen bij je tent of huisje.

Verder heeft iedere tent of Houten Huisje een eigen toilet en er zijn riante bedden met hoge kwaliteit matrassen. Bij alle type accommodaties is de huur inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel. Ook ontvang je een startpakket met kaarsen en lampenolie.

Daarnaast krijg je (tenzij je je op een Collection locatie bevindt) altijd een rondleiding op de boerderij, mag je zelf eieren rapen en wordt je tent schoongemaakt als je verblijf ten einde is.

Website: Het BoerenBed

Gerelateerd nieuws: Beleef ’t buitenleven met Vekabo

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in