Kun je een camper of caravan beschermen?

Iedereen kent de term “auto in de was zetten” dit zorgt voor een mooie glans… tevens worden op deze wijze de bekende zwarte strepen van de camper of caravan gehaald. Dit is inmiddels verleden tijd, vandaag de dag kunnen er door het bedrijf Camper Coatings beschermende coatings worden geplaatst die effectief het lakwerk afzegelen, niet voor weken of maanden maar jaren.

Hun keramische coating kenmerkt zich door zijn meerdere componenten, die zijn specifiek ontworpen om samen te gaan met de diverse oppervlakken waar ze mee te maken hebben bij caravans en motorhome’s. Het eindresultaat is een blijvende glansgraad en een eenvoudig te reinigen oppervlak.

De afgelopen jaren hebben zij zich volledig gespecialiseerd op de motorhome en caravan markt. Dit heeft er toe geleid dat zij hun specialist kunnen noemen in het coaten van deze voertuigen. Het is mogelijk dat je al eerder van hun gehoord hebt via beurzen, collega dealers of tevreden particuliere eigenaren.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

Door de kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben de meeste materialen aan jouw camper of caravan voor hun geen geheimen meer.

Van zijwand tot lichtmetalen velgen en van douchecabine tot zonnepanelen, zij hebben voor ieder oppervlak een specifieke beschermende coating in het assortiment.

Door hun goede relaties met de dealers in deze sector kunnen jouw caravan of motorhome al voorzien van een beschermende coating nog voordat deze daadwerkelijk word opgeleverd.

Wil je alles zien over Camper coating kijk dan op de website

Gerelateerd artikel: Waterleiding van caravan en camper reinigen

 2.8/5 (22)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in