KABE de grootste in Scandinavië

Al begin jaren zestig begonnen zij bij KABE in Tenhult in de Zweedse provincie Småland met de fabricage van caravans. In de afgelopen 50 jaar hebben zij geleerd welke eisen een klimaat als het onze stelt en hebben wij onze caravans voortdurend verbeterd en geperfectioneerd.

De ontwikkeling van KABE wordt gekenmerkt door visie, nieuwe ideeën en het vermogen om deze in praktijk te brengen. Hun ambitie om het verblijf in de caravan comfortabeler en aangenamer te maken, heeft geleid tot een aantal unieke oplossingen – niet in de laatste plaats op het gebied van belangrijke functies zoals verwarming en ventilatie.

Gepatenteerde oplossingen

Zij overdrijven niet als ze stellen dat KABE al een halve eeuw vooroploopt in de ontwikkeling van caravans, en in deze geest zullen ze verder gaan. Hun unieke systeem van vloerverwarming en door hun zelf ontwikkelde kunststof balken met ingegoten luchtkanalen zijn slechts enkele van onze uitvindingen waarvoor octrooi is aangevraagd. De geoptimaliseerde ventilatiesysteem VarioVent is een gepatenteerde oplossing die je in geen enkele andere caravan zult aantreffen.

Leestip:  KCJ - Kidsclub: avontuur en plezier voor jonge kampeerdertjes

Kwaliteitsfilosofie

De campers in de KABE Travel Master serie zijn gebaseerd op gedegen kennis en ervaring. Zij zijn het resultaat van hun eisen en van de wensen van onze klanten en – niet in de laatste plaats – van de eigen kwaliteitsfilosofie.
Met behulp van vakkundige monteurs en gespecialiseerde technici zijn zij in staat om jaarlijks zo’n 400 campers te bouwen in hun 12.000 m2 grote fabriek die nog steeds in Småland is gelegen. Kwaliteit en veiligheid, vorm en functie kenmerken het hele productieproces en alle producten worden door hun zelf aan de strengste kwaliteitscontroles onderworpen. Onze kwaliteitsfilosofie is terug te vinden in alle details – isolatie, ventilatie, verwarmingssysteem, ramen, constructie van de meubelen.

Website KABE

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in