Camping Aktiv Prutz in het Tiroler Oberland

De vakantieregio Triolen Oberland ligt in het westen van Tirol en vormt een drielandenpunt ( Oostenrijk – Italië – Zwitserland). De Inn, de waterader van Tirol, ontspringt in het naburige Engadin en slingert zich door Triolen Oberland langs de camping. Deze prachtige plek direct aan de Inn verleent de camping de geweldige atmosfeer waar de camping bekent om staat. Bovendien loopt de Via Claudia direct langs de camping en vormt zo een ideaal station voor motorrijders en fietsers. Voor diegene biedt de camping aparte tentplaatsen aan met bijzonder zachte grasbodem. Iedere standplaats kan echter ook als tentplaats benut worden.

De camping

In Oostenrijk en in het bijzonder in Tirol zijn niet alleen prachtige bergen maar ook heel veel uitstekende campings. Maar er zullen maar een paar campings zo veel voordelen hebben zoals onze ADAC geregistreerde camping in Prutz in Tirol. In het bijzonder de sanitaire voorzieningen behalen bij evaluaties altijd weer een hoge score.

Ligging

Familiecamping is bij hun specifiek de bijzondere plek aan de deur van de Kaunertaler Gletsjer, de nabijgelegen familie- vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis, de prachtige ligging aan de oever van de Inn, zowel zomer als winter een groot thema. Naast het leuke kinderprogramma van het toeristenbureau vind er ook animatie op de camping plaats. Maar niet alleen actieve families komen vol tot hun recht, maar kampeerders van alle leeftijden. Direct bij de camping bevind zich de “Sauerbrunnquelle”en  een eigen klimwand met verschillende moeilijkheidsgraden. De camping is ook heel geliefd als tussenstop voor caravans op de Rechenpass tangens ( B 180) van en naar Italië.

Leestip:  Hollanders in Europese top campingovernachtingen

Website Aktiv Prutz

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in