Camping De Bergen in het gezellige Brabant

Vakantie bij De Bergen betekent heerlijk kamperen in het groen, met uw eigen vertrouwde caravan, camper of tent. Een kindvriendelijke camping in Brabant.

De kampeerplaatsen zijn door de ANWB beoordeeld met 4,5 sterren. Oftewel, vakantie zoals vakantie bedoeld is. Met uitgebreide en goed verzorgde campingfaciliteiten en eindeloos speelplezier voor kinderen, zowel binnen als buiten. Daarnaast hebben zij diverse horecagelegenheden waar u volop kunt genieten van onze Brabantse gezelligheid en gastvrijheid.

Zorgeloos kamperen

Kamperen in Wanroij betekent gezelligheid voor iedereen. Of u nu met z’n tweeën bent of met uw gezin, er is altijd plaats op onze camping. En extra voordeel is dat u bij ons flexibel kunt boeken, wij hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen!

U kunt een keuze maken uit verschillende velden om te kamperen. Elk veld heeft z’n eigen unieke eigenschappen. U kunt vlakbij het strand of juist vlakbij het bos kamperen. U kunt dicht bij de faciliteiten zitten of juist een eindje ervandaan.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen
Plaatsen

Toeristenplaats Standaard
Kampeerplaats in het groen, 80 tot 100 m², genoeg ruimte om heerlijk buiten te leven. Op iedere kampeerplaats kunt u gratis één bijzettent plaatsen.

Toeristenplaats Comfort
Royale kampeerplaats in het groen. 100 tot 125 m², riante ruimte om heerlijk buiten te leven. Voorzien van CAI aansluiting voor digitale televisie.

Toeristenplaats Comfort Plus
Royale kampeerplaats in het groen. 100 tot 125 m², riante ruimte om heerlijk buiten te leven. Gunstige ligging ten opzichte van de faciliteiten op het vakantiepark. Voorzien van CAI aansluiting voor digitale televisie.

Toeristenplaats Luxe
Zeer royale kampeerplaats in het groen, groter dan 125 m², zeer riante ruimte om heerlijk buiten te leven. Voorzien van CAI aansluiting voor digitale televisie, eigen watertappunt en afvoer voor riolering.

Website De Bergen

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in