Isabella breidt het aanbod voor kampeerauto’s en caravans uit

Een nieuwe reisgenoot voor de kampeerauto en een unieke luifel voor de populaire Penta voortent zijn een paar van de nieuwtjes voor het seizoen 2023 die Isabella dit jaar presenteert op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Met hun elegante design en slijtvaste materialen sieren de caravanvoortenten van Isabella al meer dan een halve eeuw de Europese campings. Nu de verkoop van kampeerauto’s en kampeerbussen toeneemt, richt Isabella zich nu ook op het ontwikkelen van nog meer slimme oplossingen voor de camperaars. Buddy is hier een voorbeeld van. De perfecte reisgenoot voor je kampeervakantie.

Buddy bestaat uit twee zijkanten en een front, die je aan de luifel van de kampeerauto of caravan bevestigt, waardoor een flexibele leefruimte onder de luifel ontstaat. Het front is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, zodat je kunt kiezen voor een afgesloten leefruimte onder de volledige luifel of voor zowel een afgesloten leefruimte als een overdekt terras.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 
Speciaal ontworpen luifel voor Penta

Penta is al meer dan 35 jaar een favoriet bij seizoenskampeerders. Op verzoek van vele Penta bezitters heeft Isabella nu de perfecte luifel ontwikkeld voor de iconische, vijfhoekige Penta voortent.

Voor extra stevigheid heeft de luifel een Megaframe en gelaste hoeken. De luifel heeft een unieke constructie in de vorm van een boven-achterpaneel met vensters voor een goede hoogte van de luifel en een goede lichtinval, zelfs bij bevestiging aan de Penta voortent onder de uitsteek.

Nieuwe lamp op zonne-energie voor windschermen

Een ander nieuwtje voor 2023 is de nieuwe lamp op zonne-energie voor windschermen. De lamp kun je op de pennen aan de bovenkant van je Isabella windscherm bevestigen, maar je kunt hem ook voor sfeerverlichting op de campingtafel gebruiken.

Leestip:  Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE op Fiat met veel extra’s

De lamp wordt opgeladen via het zonnepaneel aan de bovenkant of via de USB-kabel. Als het donker wordt, doe je voor een gezellige sfeer de lamp op zonne-energie aan met de touch-knop.

Meer tunnels voor X-Tension

Het grote nieuws van vorig jaar voor kampeerbussen, de Isabella Air X-Tension, wordt nu uitgebreid met twee extra speciaal ontworpen tunnels, zodat de verbinding tussen kampeerbus en tent perfect is. De vrijstaande opblaasbare voortent is zo voor nog meer kampeerbussen geschikt.

Ontdek de nieuwtjes van Isabella op de Caravan Salon in Düsseldorf van 27/8 tot 4/9 2022, stand 3C 90-01, Hal 03

Website Isabella: www.isabella.net/nl

 4.4/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in