Intelligente santair oplossingen voor de recreatiebranche

Sanitair in de recreatiebranche is tegenwoordig niet meer wat het “vroeger” was. De eenvoud heeft plaats gemaakt voor een zekere vorm van luxe en comfort. En de huidige COVID19 regelgeving zorgt voor hogere eisen aan hygiëne, onderhoud en toegankelijkheid van jouw sanitairvoorzieningen.

Sanicubes zijn ontwikkeld vanuit die realiteit.

Ontworpen in samenwerking met vakmensen op het gebied van camping-beheer, camping-onderhoud en recreatie-marketing. En vanzelfsprekend afgestemd op de behoefte van jouw recreatieconsument. Sanicubes maken de sanitairvoorziening op jouw recreatiepark aanpasbaar, uitbreidbaar, duurzaam en toekomstbestendig.

Volledig aan te passen aan de stijl en uitstraling van jouw recreatiepark.

De afwerking van jouw Sanicube kun je zowel aan de binnen- als buitenzijde naar wens samenstellen. De verschillende hout-looks, de ruime keuze aan vloerkleuren en de mogelijkheid om een eigen print of logo toe te voegen maakt dat elke Sanicube naadloos aansluit bij de stijl en uitstraling van jouw recreatiepark.

Uitbreidbaar

Onbeperkt uitbreiden naar de sanitair behoefte van jouw recreatiepark Sanicubes zijn er in meerdere uitvoeringen.

Leestip:  Fijne feestdagen

Sanicubes

Van separate toilet- of douchecubes tot combinaties hiervan in enkele of dubbele opstelling. Combineren en uitbreiden kan op elk gewenst moment. Toegevoegde Sanicubes worden naadloos gekoppeld via het digitale beheersysteem Saniconnect.

Website Sanicube: www.sanicubes.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in