Ik ga kamperen en neem mee

… De draagbare generator van Honda die makkelijk via een app te bedienen is.

Ontspannen kamperen, je huis verbouwen of een evenement organiseren, met de nieuwe draagbare generator van Honda heb je altijd een betrouwbare stroomvoorziening bij de hand. Daarbij combineert de Honda EU32i het beste van twee werelden: een krachtige motor en gemakkelijke bediening. Achter dit lichtgewicht model gaat dan ook heel wat knowhow en innovatie schuil.

Neerzetten en aanzetten

Honda gaat verder dan alleen het specialiseren in krachtige motoren voor auto’s, motorboten en motorfietsen. Zo lanceert het merk vandaag, als eerste in de markt, een draagbare generator met een krachtige motor met brandstofinjectie. Met een indrukwekkend vermogen van 3.200 watt teken je voor een betrouwbare stroomvoorziening – thuis en op vakantie, bij terugkerende stroomuitval of in geval van een natuurramp.

Leestip:  Kip Store Utrecht wint nationale Houtbouwprijs
generator Honda EU32i EU32i

De nieuwe generator weegt 26,5 kg en kan je gemakkelijk verplaatsen: gewoon optillen en neerzetten waar je hem nodig hebt. Ook de generator aanzetten is kinderspel, in twee stappen draait de motor. Bovendien hoef je die niet eens uit te schakelen als je brandstof bijvult. Ook voorzie je makkelijk meerdere units tegelijk van stroom.

Bedienen via de app

Je kan de Honda EU32i, via Bluetooth-connectie, probleemloos bedienen vanuit een app, zowel voor iOS- als Android-smartphones. Het vermogen checken, de brandstofmeter controleren, meerdere machines tegelijk monitoren, een externe stop activeren… het kan allemaal op afstand.

Slim design, efficiënte werking

De nieuwe generator heeft een krachtige én efficiënte motor, waarbij de emissie ruim voldoet aan de EU-regelgeving en toekomstige normen. De Honda EU32i is bovendien ontworpen met een eco-gasklep waarmee de generator automatisch het motortoerental aanpast in functie van de specifieke hoeveelheid stroom die nodig is. Zo ingenieus als de motor in elkaar zit, zo doordacht is ook het design aan de buitenkant. Met zijn hoekige vormgeving ziet de Honda EU32i-generator er stoer en iconisch uit. Het compacte design maakt van deze krachtige stroombron een handige en betrouwbare oplossing.

Leestip:  Prijsdaling occasions zet door in het najaar

De Honda EU32I is beschikbaar vanaf eind april 2022 en de verkoopprijs bedraagt €3.249 inclusief BTW.

Website Honda: www.honda.nl

 2.6/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in