Het onmisbare camping kookboek

Nu de dagen weer langer gaan worden, de zon al warmer aanvoelt en de vakantiekriebels weer opkomen, komen zij met het perfecte boek voor kampeerders!

Het onmisbare camping kookboek | 9789044764000 | Ira König & Maike Jessen

Ga je met de caravan of camper op vakantie dan is het met een kleine keuken, een beperkte opbergruimte en weinig kookgerei een hele uitdaging om te koken. In dit boek vind je recepten die je eenvoudig kan bereiden, op maximaal 2 kookpitten en met niet meer dan 5 ingrediënten. Van snelle one potgerechten tot lekkers op de grill of energierijke snacks voor tijdens de wandeling…  Met een goed uitgeruste basisvoorraad (die je in het boek terugvindt) tover je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel. Gerechten voor pan, koekenpan en barbecue met en zonder vlees of glutenvrij.

Leestip:  Dit zijn dé 10 nationale gerechten van Kroatië

Het onmisbare camping kookboekOm ervoor te zorgen dat het samen eten en klaarmaken van je maaltijden net zo ontspannen verloopt als je vakantie, vind je in dit boek snelle en lekkere recepten voor elk moment van de dag – van ontbijt, snacks en zelfgebakken lekkernijen tot voed- zame hoofdgerechten en nieuwe ideeën voor de barbecue ’s avonds.

Het boek bevat naast heerlijke gerechten mooie, sfeervolle foto’s en is het een leuk cadeauboek voor de echte kampeerfan!

De prijs van het boek is € 19,95
Uitgeverij Deltas: www.deltas.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in