Recreatiecentrum Dijnselburg is een ruim opgezet park

Recreatiecentrum Dijnselburg is een ruim opgezet park, gelegen te midden van de mooiste plekjes van Nederland, in de provincie Utrecht. Het recreatiepark heeft een prachtige ligging aan de rand van Zeist, tegenover het gemeentelijk zwembad en nabij de bossen. Vlakbij Amersfoort en op slechts 10 kilometer vanaf Utrecht. Recreatiecentrum de Dijnselburg is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, het busstation ligt op loopsafstand van het park.

Door de unieke ligging van recreatiecentrum de Dijnselburg kun je leuke uitstapjes doen in de omgeving. Breng een bezoek aan het tegenover gelegen zwembad of maak een leuk uitstapje naar Slot Zeist, het Henschotenmeer of dierenpark Amersfoort.

Uitgebreid sanitair

Centraal gelegen op hun terrein vindt je hun recent vernieuwde sanitair gebouw.

Schoon en fris staat bij hun hoog in het vaandel. Het sanitairgebouw wordt dan ook dagelijks schoongemaakt en met regelmaat keurig onderhouden. Dit verzekert je van een prettig verblijf. Uiteraard beschikt het sanitair gebouw ook over ‘minder-valide’ en ‘baby’ voorzieningen.
In het sanitair gebouw bevindt zich ook de wasserette.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen
Receptie & entree

Receptie & entreeDirect bij de entree vindt je de receptie, waar je zich bij aankomst kunt aanmelden. Zij helpen je graag met al jouw vragen. In hun receptie vindt je een groot assortiment brochures van toeristische trekpleisters en restaurants uit de directe omgeving.
Loop gerust eens binnen om ideeën op te doen voor een uitstapje.

Website Recreatiecentrum Dijnselburg: dijnselburg

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in