Henk Pen opent op 4 maart een uniek Tech Experience Centre

Camper- en caravanbedrijf Henk Pen in Haaksbergen opent 4 maart een uniek Tech Experience Centre! Hier kan de klant zelf camper- en caravantechniek komen uitproberen en ervaren. Alles om het kamperen nog leuker én comfortabeler te maken!

“Naast ons online aanbod merken wij dat er een sterke behoefte is om camper- en caravantechniek ‘in levenden lijve’ uit te proberen”, aldus Berry Helming, directeur van Henk Pen Campers en Caravans. “Daarom hebben we (bij mijn weten) als eerste in Nederland een Tech Experience Centre opgezet.”

Grote diversiteit aan zelf uit te proberen camper- en caravantechniek

nieuwe Tech Experience Centre

In het nieuwe Tech Experience Centre van Henk Pen kan de klant o.a. zelf een caravanmover proberen, navigeren met één van de navigatiesystemen, een elektrische fietslift bedienen, de vaat doen in een minivaatwasser voor campers en caravans, en zelfs voelen hoe goed onze airco’s koelen.

Leestip:  KCJ - Kidsclub: avontuur en plezier voor jonge kampeerdertjes
Paradepaardje van het Tech Experience Centre

Paradepaardje van het Tech Experience Centre

Een belangrijk onderdeel van het Tech Experience Centre is de testopstelling waar de klant samen met een technisch specialist een elektrische installatie op maat kan samenstellen. Er kunnen verbruikers aangesloten worden en het hele systeem is te monitoren met een app op de telefoon.

Henk Pen wil hiermee de groeiende groep camper- en caravanklanten bedienen die graag zelfvoorzienend kamperen. Daarnaast spelen we hiermee ook in op de trend dat steeds meer mensen de camper als mobiel kantoor gebruiken, de zogenaamde ‘digital nomads’.

Henk Pen verwerft het exclusieve recht om de elektrische techniek van WCS te verkopen

Henk Pen verwerft het exclusieve recht om de elektrische techniek van WCS te verkopen

Voor de elektrische installaties en zonnepanelen heeft Henk Pen gekozen voor WCS mobiele techniek. Dit zijn doordachte componenten uit Duitsland met extreem hoogwaardige eigenschappen:

  • Marktleider in techniek voor zelfvoorzienend kamperen/reizen
  • Ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland
  • Minimaal 5 jaar tot zelfs levenslange garantie
  • Installatie door onze gecertificeerde monteurs
  • Alles is op maat te configureren
Leestip:  De mythe rond Tabbert

Meer info op de Tech Experience Centre landingspagina

Website Henk Pen: www.henkpen.nl

 3.8/5 (4)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in