Goboony lanceert uniek product

De eerste camperverzekering bedacht door campereigenaren zelf

Een verzekering vóór, maar vooral ook ván campereigenaren. Die insteek leidde bij Goboony, grootste camperdeelplatform van Europa, tot een uniek verzekeringspakket. Breed in de dekking en tegelijk minutieus als het gaat om de bescherming van de risico’s tijdens een campervakantie. ‘Door juist te putten uit de ervaringen van onze community, hebben we kunnen denken aan al die dingen die verzekeraars net even over het hoofd zien,’ aldus Mark de Vos, CEO van Goboony.

Dit nieuwe verzekeringsproduct is ontwikkeld, dankzij de inbreng van maar liefst 251 zeer ervaren campereigenaren, aangesloten bij Goboony. Zij vulden uitgebreide vragenlijsten in, over wat zij van belang vonden bij onder meer calamiteiten, uitleen van de camper en de tariefopbouw van een verzekeringsproduct. Aan de hand van deze uitkomsten ontwikkelde Goboony, samen met de Zwitserse verzekeringspartner iptiQ (onderdeel van Swiss Re), een uniek pakket aan garanties.

Leestip:  Vernieuwde Adria Twin Max buscampers op MAN

Zo kent deze verzekering nu uitgebreide vergoedingen bij schade aan personen en andermans spullen. Pechhulp en vervangend vervoer zijn gedekt bij casco. Uitleen aan familie is toegestaan. Daarnaast is er een royale nieuwwaarde-regeling voor totaalverlies. Klanten van de verzekering die hun camper verhuren bij Goboony krijgen vanaf 1 maart bovendien korting op de Goboony Dagverzekering voor verhuur.

Geen theorie, maar praktijk

‘Binnen onze grote community van camperaars hoorden wij regelmatig over bestaande verzekeringen en wat misschien net wat beter kon,’ zo blikt Mark de Vos, CEO van Goboony terug. Soms krijgen camperaars het gevoel dat hun verzekeringsproduct wat ver weg ligt van de dagelijkse praktijk. Dat snap ik wel. De verleiding is misschien ook groot om een verzekeringsproduct vooral te baseren op Excel-berekeningen. Maar volgens ons kan dat wel anders, en meer praktijkgericht.’ Het resultaat is ernaar, vindt De Vos. ‘Het is een mooi product geworden, waar veel dingen gedekt zijn die ergens anders misschien net over het hoofd worden gezien. Ik ben ontzettend blij dat campereigenaren nu zorgeloos op reis kunnen dankzij deze nieuwe verzekering óf met een gerust hart hun camper kunnen uitlenen.’

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

De Goboony Camperverzekering is nu beschikbaar en kan online worden afgesloten via goboony.nl/camperverzekering. Ook kan hier de individuele premie worden berekend.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in