Gobanna mini caravans – Teardrop concept

Door zijn geringe gewicht is de Gobanna door bijna alle voertuigen te trekken. Hij is zeer populair bij bezitters van kleine auto’s, klassieke auto’s trikes, of quads.
Een Gobanna onderscheidt zich van de rest, vooral door zijn geringe afmetingen en gewicht. (225kg voor het model Basic en 295 kg voor het model Brake).
Je zult nauwelijks merken dat je met een caravan op pad bent. Ondanks dat is er toch genoeg luxe voor een geslaagde vakantie.

Er zijn veel accessoires beschikbaar en opties mogelijk!

Waarom een Gobanna?

De Gobanna Brake is o.a. standaard voorzien van een 40 ltr koelbox en keuken met aanrechtblad en losstaand gasstel.
Tegen meerprijs kan men kiezen voor een inbouw tweepits gasstel met wasbak en elektrische kraan.
Tot de opties behoort ook een 12volt installatie zodat je overal en altijd gebruik kunt maken van de binnen/buiten verlichting, radio/tv etc.
De caravan kan tegen meerprijs geleverd worden met een voortent.
Deze tent biedt een extra leefruimte van zo’n negen vierkante meter en is speciaal voor de Gobanna ontwikkeld door Karsten tenten. Karsten staat voor topkwaliteit!
Stalling is voor een Gobanna meestal geen probleem, hij past makkelijk in een garagebox of onder de carport.

Leestip:  Maximum snelheid met aanhanger / caravan / vouwwagen in Europa

  • Twee jaar garantie
  • Veilig en duurzaam – Alle Gobanna Caravans worden geassembleerd in hun fabriek in IJmuiden. Hierdoor hebben ze 100% controle over het totale proces. Ze gebruiken kwalitatief degelijke onderdelen en producten.
  • All season caravan – Een Gobanna heeft polyester wanden en dak. Het grote voordeel is dat de caravan dus in zijn geheel bestand is tegen extreme hagelbuien, door geisoleerd dak, vloer en  wanden houd de Gobanna in de zomer de warmte buiten en ’s winters de warmte binnen. met een Gobanna Caravan kun je altijd comfortabel op reis.
  • Slapen en comfort – Er is niets belangrijkers dan een goed bed. Het bed is ontworpen voor lange Nederlanders, alle Gobanna’s hebben een bed van 2.00 meter of op verzoek zelfs 2.10 meter.
  • Wegligging en Rijgedrag – Rijden met een Gobanna behoort soepel en plezierig te verlopen. Hedendaagse auto’s worden kleiner, rijden zuiniger en de brandstofkosten zijn hoog. De Gobanna heeft door zijn gestroomlijnde vorm een ideale mix gevonden tussen design en functionaliteit. De Gobanna wordt door haar vorm tegen het wegdek aangedrukt, waardoor deze beter spoort achter de auto. De aerodynamica zorgt ervoor dat jouw brandstofverbruik lager blijft dan bij traditionele caravans. De Gobanna volgt je waar je ook gaat, zonder problemen. Voor de Gobanna’s zijn caravanspiegels niet nodig, vanwege hun ranke profiel. De combinatie van het lichte gewicht (255-330 KG) en een hoogte van 1.70 m levert nauwelijks weerstand op tijden de reis. Comfortabel reizen met een oog voor kostenbesparing.
  • Kwaliteit en innovatie – Een Gobanna wordt met de grootst mogelijke zorg gemaakt en ontworpen. Er wordt veel zorg besteed aan de keuze voor de beste materialen; Dit zorgt ervoor dat de Gobanna de lichtse is in zijn soort. polyester daken zijn bestendig tegen hagel en verzekeringspremie verlagend. Niet alleen tijdens de jaren van gebruik plezier en onderhoudsarm, maar tevens voor een volgende eigenaar een nagenoeg nieuwe Gobanna, met hoge restwaarde.
  • 6 jaar garantie tegen vochtinfiltratie – Een kwestie van vertrouwen in ons product. U laat de caravan jaarlijks tegen vochtinfiltratie controleren, zij garanderen de uitkomst van 6 jaar.
  • Hoge inruil- en verkoopwaarde – Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en materialen, en de jarenlange ervaring in verschillende assemblage technieken, blijven hun Gobanna’s een nieuwe uitstraling houden. Je merkt dit terug in de hoge verkoop of inruilwaarde van jouw caravan als je toe bent aan een groter of kleiner model.
  • Meer dan 10 jaar ervaring – Gobanna caravans is een Nederlandse caravanfabriek en vertegenwoordigt meer dan 10 jaar mini caravan ervaring. Als Nederlands bedrijf staan ze dicht bij de klanten en hebben hun klanten ook de mogelijkheid om een Gobanna te laten bouwen zoals de klant deze wenst.
Leestip:  Rijden met de caravan in de bergen

Website Gobanna: gobanna.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in