Gobanna door bijna alle voertuigen te trekken

Door zijn geringe gewicht is de Gobanna door bijna alle voertuigen te trekken.
Hij is zeer populair bij bezitters van kleine auto’s, klassieke auto’s trikes, of quads.

Een Gobanna onderscheidt zich van de rest, vooral door zijn geringe afmetingen en gewicht. (225kg voor het model Basic en 295 kg voor het model Brake). Je zal nauwelijks merken dat je met een caravan op pad bent. Ondanks dat is er toch genoeg luxe voor een geslaagde vakantie.

De Gobanna Brake is o.a. standaard voorzien van een 40 ltr koelbox en keuken met aanrechtblad en losstaand gasstel. Tegen meerprijs kan men kiezen voor een inbouw tweepits gasstel met wasbak en elektrische kraan.

Tot de opties behoort ook een 12volt installatie zodat u overal en altijd gebruik kunt maken van de binnen/buiten verlichting, radio/tv etc. De caravan kan tegen meerprijs geleverd worden met een voortent. Deze tent biedt een extra leefruimte van zo’n negen vierkante meter en is speciaal voor de Gobanna ontwikkeld door Karsten tenten. Karsten staat voor topkwaliteit!

Leestip:  Welke brandblusser koop je voor camper of caravan?

Stalling is voor een Gobanna meestal geen probleem, hij past makkelijk in een garagebox of onder de carport.

De Gobanna minicaravan worden in 2 series geleverd, de 1200 & Gobanna 1500 sersie

Over Gobanna

Gobanna is een jong bedrijf wat in 2004 is begonnen met het bouwen van
buscampers volgens de specificatie van de klant. Dit doen wij al die jaren naar tevredenheid van onze klanten. In 2007 zijn we geïnteresseerd geraakt in het zogenaamde Teardrop concept. Gezien de huidige ontwikkelingen op milieugebied en de daaruit
voortvloeiende milieuvriendelijke voertuigen (kleinere / electrische auto’s ed)leek dit ons een geschikt moment om deze zogenaamde minicaravans in Nederland op de markt te brengen.

Vanaf 2007 werden deze caravans voor ons in Turkije geproduceerd. Al snel werd de belangstelling steeds groter en moesten we ons steeds meer toeleggen op de Gobanna 1200. Dit nam in 2008 zoveel tijd in beslag dat het bouwen van campers vanaf dat moment van ondergeschikt belang was.

Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen

De vraag naar verschillende opties nam steeds meer toe. Om hier gehoor aan te geven zijn we in 2009 begonnen met een geremde uitvoering in Nederland te bouwen die in verschillend uitvoeringen geleverd kan worden.

Meer informatie over de Gobanna

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in