FunTear Teardrop de leukste mini-caravan voor kampeer liefhebber

De FunTear Silver Bullet Teardrop is een mini-caravan met een typische traan vorm. Het is een van de oudste caravan concepten in de wereld en wordt in de jaren 1920 al in Amerika in tijdschriften genoemd. FunTear maakt er met de FunTear Silver Bullet Teardrop gelijk een catchy eigentijds design van.

Hand gemaakt

Hou je van outdoor camping, het echte buitenleven, lekker kokkerellen en genieten? Dan is de FunTear Teardrop way of camping echt iets voor jou. FunTear wordt helemaal voor je met de hand op maat gemaakt. Geen massaproductie maar met aandacht en liefde gebouwd. Wij noemen dat slow camping.

Interieur

FunTear bouwt natuurlijk ook alle interieurs op maat. Ze maken een mooie 3D tekening aan de hand van jou wensen en gaan dan voor je aan de slag. Van minimalistich tot jaren 50 stijl van chique tot nostalgisch.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

FunTears zijn opvallende verschijningen en daarmee ook erg geschikt voor bijvoorbeeld de verhuur op campings (glamping), als verkoopwagen voor cateringbedrijven, als mobiel kantoor, mobiele showroom of als barwagen. De mogelijkheden zijn legio.

Hun commerciële Retro uitvoeringen zijn er in de standaard opbouwmaten van, 3,10 meter (Reet Petite), 4,5 meter (QT), 5,90 meter (SA en TA) en de grote 6,80 meter grote (XL). Ook te koop in grotere maten (XLE, XXL en XXXL) en zelfs vakkundig aangepaste klassieke Airstream shells kunnen desgewenst door ons worden geleverd en omgebouwd. Alle wagens worden standaard geleverd met individuele typegoedkeuring, NL kenteken of een export kenteken met IGK documenten.

Bouwtijden en levertijd.

De bouwtijd van een Funtear bedraagt gemiddeld tussen de 6-8 weken. Levertijd hangt af van vele factoren zoals bijvoorbeeld beschikbaarheid van productieslots en de leveringen van onderdelen. Vanaf 1 januari 2017 is het mogelijk bij ons een vast productieslot (vaste aanvang productie) te kopen waarmee je de door jou gewenste levertijd kunt bepalen. Door tijdig een productieslot te kopen is het mogelijk de levertijd vooraf vast te stellen. Het kopen van een productieslot is alleen van toepassing voor klanten voor wie de levertijd van groot belang is. Het kopen van een productieslot is uiteraard niet verplicht.

Leestip:  Camping Le Mas De Mourgues vakantie in de Camargue

Website FunTear

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in