FlevoHome al meer dan 45 jaar ervaring in chaletbouw!

FlevoHome is specialist in de bouw van bungalows en chalets. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de eerste vereisten voor onbezorgd vakantieplezier.

Al sinds jaar en dag maken zij chalets op maat voor hun klanten. Een mooi en persoonlijk proces waarbij de klant stap voor stap mag selecteren en bepalen hoe zijn of haar chalet er uit komt te zien. Zo is elk chalet weer anders. 100% maatwerk, 100% kwaliteit! Het allerleukste vinden ze om telkens weer de klanten tevreden en blij te zien met hun werk en hun nieuwe chalet”

De mensen bij FlevoHome werken stuk voor stuk al jaren in de chaletbouw. Daardoor weten zij als geen ander waar op gelet moet worden. Zowel in de bouw, het vertalen van jouw wensen maar ook alle zaken die op de locatie van belang zijn. Zij zorgen van A tot Z voor jouw chalet.

Leestip:  NKC - Toch auto’s met een verbrandingsmotor na 2035?

Hun groeiend team bestaat inmiddels uit een 25-tal leden met een passie voor de klant en een mooi en kwalitatief goed product.

Wat kun je verwachten?

FlevoHome is specialist in de bouw van mobiele bungalows en chalets. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de eerste vereisten voor onbezorgd vakantieplezier. Je kunt erop vertrouwen dat je bij FlevoHome aan het juiste adres bent voor een chalet of bungalow van hoge kwaliteit. Niet alleen voor een chalet, maar ook voor een aanbouw op maat of een schuur kun je bij hun terecht! De mensen bij FlevoHome zijn al ruim 45 jaar vooruitstrevend op het gebied van chaletbouw en hebben al vele chalets geplaatst bij recreatiebedrijven door heel Nederland.

Bij FlevoHome kun je ook terecht voor verschillende soorten bijbouw. Denk aan tuinhuisjes, klompenhokken, veranda’s of zelfs terras overkappingen. De prijzen van deze items zijn afhankelijk van afmeting, met of zonder elektra en uiteraard kleur en materiaal.

Leestip:  Zweden in 2022 populair bij Nederlandse vakantiegangers

Website FlevoHome: www.flevohome.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in