Elddis caravans voor de echte liefhebber

Elddis biedt je een serie caravans die uniek zijn. Allereerst natuurlijk door de SoLiD constructie, maar verder door de eigentijdse uitstraling. Een Elddis blijft een aparte verschijning, waar je ook gaat je onderscheidt je van de rest. Alle interieurs van de Avanté tot de Crusader zijn doordacht ontwikkeld. Zeer veel bewegingsruimte en natuurlijk comfort. Geen ander merk kan competeren met Elddis. De prachtige ruime badkamers bieden je zeer veel comfort, wat een verrijking van jouw vakantie betekent. Het gebruik van toilet, omkleden, zelfs zo nodig een douche nemen bestaat tot de mogelijkheden. Je bent immers selfsupporting!

Comfort

Een luxe waaraan je in andere caravans niet één twee drie zult denken. Elddis maakt caravans voor echte caravanners en is met name zeer geschikt voor de 50-plusser. Een caravan kunt je pas echt beoordelen als je voor langere tijd op vakantie gaat. Dan zijn comfort, bewegingsruimte en hygiëne een absolute must.

Alle Elddis caravans zijn uitgerust met het beproefde AL-KO chassis en as. AL-KO garandeert u een goede en veilige wegligging en verbeterde stabiliteit. Dit jaar is het ATC, het ingenieuze remcorrigeer systeem standaard gemonteerd op alle modellen. Dit systeem werkt zoals het electronisch stabiliteits programma (ESP) in uw auto, het detecteert en elimineert elke onverwachte wending van uw caravan. Dit systeem grijpt zonodig zelf in!

Leestip:  90 jaar Kip Caravans
Affinity Avante Crusader Buccaneer

Website Elddis

 4.4/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in