Een caravan kopen doe je al 40 jaar bij De Greeff

De Greeff is sinds 1977 gevestigd in Grave. Met oog voor innovatie en kwaliteit kopen zij in door heel Europa. Een exclusieve, duurzame collectie top-segment modellen staan voor jouw klaar: in hun showroom en op hun nieuwe buitenshowterrein. Zij bieden zowel nieuwe als kort gebruikte caravans aan. Met klanten uit Duitsland, Denemarken, Frankrijk maakt export zestig procent uit van hun bedrijfsactiviteiten. Onderweg en iets vergeten? Grote kans dat je in hun kampeerartikelen- en onderdelenwinkel vindt wat je zoekt. Kwaliteit, comfort en een Brabants bakkie koffie: dat gaat bij hun hand in hand. Al meer dan 40 jaar.

Geschiedenis

Reislustige en avontuurlijke genen. Die hebben geleid tot caravan- en recreatiebedrijf De Greeff. Ruim voordat oprichter Harrie de Greeff in 1977 het bedrijf in Grave startte, zette zijn vader de eerste schreden in de recreatiebranche. Wat hij begon als een familiecamping is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot vakantiepark. Zoon Harrie begon met de verkoop van caravans als dealer van het Nederlandse caravanmerk: Kip. Inmiddels dealer van meerdere merken opende Harrie’s zoon Cas De Greeff in 2012 een tweede vestiging in Veenendaal. Daar kwam ondermeer het Duitse kwaliteitsmerk Tabbert erbij.

Pand De Greeff

Groter

De Greeff Caravan-Recreatie groeit uit tot één van de top 10-caravanbedrijven in Nederland. “In een markt die continu in beweging is, weet De Greeff door haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste ontwikkelingen en is zij haar concurrrenten vaak een slag voor,” noteert de jury als het bedrijf de Nationale Business Succes Award van RTL7 wint. In Veenendaal groeit het bedrijf snel uit de jas. Voor een succesvolle doorgroei blijkt Grave het meest geschikt te zijn. Daar kan het bedrijf een 2500 vierkante meter buitenshowterrein aankopen en zijn er verdere uitbreidingsmogelijkheden voor de werkplaats. Het luxe exclusive topsegment modellen caravans dat Cas de Greeff aan het assortiment heeft toegevoegd, vraagt om die ruimte. Begin 2018 sluit De Greeff de vestiging Veenendaal en concentreert alle activiteiten in Grave.

Leestip:  De Brabantse Caravan Dagen 2024

Website De Greeff: www.degreeff.nl

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in