Dreambus.frl Verhuur van vintage Volkswagen campers

Een klassieke Volkswagen camper huren. Da’s pure nostalgie én ultieme vrijheid inéen. Of je nu plannen hebt voor een weekend, een week of eindelijk je langgekoesterde roadtrip naar de Noordkaap of de hak van Italië wilt realiseren, je vintage Volkswagen camper huur je snel en eenvoudig bij Dreambus.frl.

Dat busjesgevoel…

Het begon allemaal met een Kever Cabrio. Die niet zo heel veel later gezelschap kreeg van een prachtige glanzend rode T1 spijlbus.

Wat een genot om daarmee het avontuur op te zoeken. Waar en wanneer je maar wilt in te stappen in een oldtimer die nostalgie en romantiek ademt. Maar ondertussen wél van alle gemakken is voorzien. Genieten van de ultieme vrijheid. Eindeloos zwerven en prachtige plekken ontdekken. Een beetje vertragen, de natuur om je heen hóren en voelen… Ze waren verkocht. Verslingerd aan het busjesgevoel. En het plezier daarvan, dat gunden ze anderen ook!

Na een roadtrip door Californië, brachten ze hun eerste twee T2 busjes persoonlijk naar Nederland en vanuit dat startpunt groeide Dreambus.frl binnen korte tijd uit tot een volwaardig verhuurbedrijf van vintage Volkswagen campers. Ze doen hun uiterste best om hun vintage VW campers (allemaal luchtgekoeld) zoveel mogelijk in originele staat te kunnen verhuren. Ze restaureren ze met liefde, onderhouden ze met aandacht en zorgen dat ze continu in topconditie zijn.

Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen

Wil jij hun busjes voordat je vertrekt graag eens van dichtbij komen bekijken? Je bent van harte welkom op hun locatie in Drachten. Wees wél gewaarschuwd, ze zijn zo mooi dat je ze vanzelf gaat aaien. En voordat je het weet popelt om achter het stuur te kruipen. Om vervolgens verrast te worden door het prachtige interieur. En het liefst meteen de motor start om à la minute de wijde wereld in te trekken.

Website Dreambus: www.dreambus.frl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in