Dormio Group neemt dertig vakantieparken Roompot en Landal GreenParks over

ACM akkoord met overname – Dormio Group breidt haar portfolio uit met dertig vakantieparken van Roompot en Landal GreenParks. De transactie hangt samen met de overname van Landal GreenParks door Roompot, waar de Autoriteit Consument en Markt (ACM) vandaag akkoord mee is gegaan. In aantal parken gemeten behoort Dormio Group nu tot de top drie aanbieders van vakantieparken in Nederland.

Dormio Group, dat tot op heden met name luxueuze resorts in het buitenland heeft ontwikkeld, verhuurt en beheerd en tevens een aantal hotels exploiteert, groeit door de overname van acht naar 38 vakantieparken/-resorts. Het Arnhemse bedrijf is daarmee nu de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland die niet (mede) in handen is van private equity.

“We zijn heel blij met de acquisitie”, zegt Don van Schaik, oprichter en CEO van Dormio Group. “Dit biedt ons ook voor de toekomst nieuwe mogelijkheden en sluit aan bij onze ambitie. We willen namelijk nog sterker vertegenwoordigd zijn in de Nederlandse markt, zodat nog meer gasten én woningeigenaren kennismaken met onze service en gastvrijheid.”

Leestip:  BOVAG - Kabinet zet rem op verduurzaming mobiliteit
Servicegerichtheid

Dormio Group brengt het overgrote deel van de aangekochte parken onder in een nieuw label. “Een ding is zeker: servicegerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel en de beleving van de gasten staat bij ons op één”, zegt Van Schaik. “Dat zal bij de nieuwe parken die we mogen verwelkomen niet anders zijn. Samen met eigenaren, bestuurders en beheerders zullen we per individueel park gaan bekijken hoe we het optimale uit het desbetreffende park kunnen gaan halen.”

Door de overname groeit Dormio van 400 naar ruim 600 medewerkers. De parkmedewerkers van Roompot en Landal GreenParks die op de overgenomen parken werken, gaan over naar Dormio Group, met behoud van arbeidsvoorwaarden en opgebouwde dienstjaren.

Over Dormio Group

Dormio Group ontwikkelt sinds 2001 luxe vakantieresorts en hotels op toeristische toplocaties. Dormio Group is als projectontwikkelaar en bemiddelaar verantwoordelijk voor de verkoop, verhuur en het beheer van de vakantiewoningen, appartementen en/of hotelkamers op deze resorts en hotels. Door Dormio’s marktkennis, betrokkenheid en liefde voor het leisure-vak, die je terugziet in de resorts en hotels, worden zowel de klanten als gasten volledig ontzorgd. Bij Dormio Group werken dagelijks zo’n 400 medewerkers in de verschillende landen, waarvan 85 op het hoofdkantoor in het centrum van Arnhem. Het portfolio bestaat momenteel uit twaalf locaties in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Voor meer informatie, bekijk de website: www.dormiogroup.com

Leestip:  Files door start herfstvakantie
 2.8/5 (4)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. wij gaan graag naar de parken van de Roompot , prijs / kwaliteit vinden wij prima . We hopen dat dit zo blijft , want als dit bedrijf dure resorts heeft tot nu toe , ben ik bang dat de prijzen flink zullen stijgen . En dit bevalt ons juist zo goed bij de Roompot , ook met een kleinere beurs kun je daar terecht en hoef je niet naar de drama parken van Peter Gillis .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in