Domaine La Yole Wine Resort & Spa Frankrijk

Kampeerliefhebbers in Valras weten dat Domaine La Yole Wine Resort & Spa veel meer is dan een 5-sterren camping in de Hérault. Ideaal gelegen aan zee in Valras Plage, biedt het landgoed vele diensten om je een onvergetelijke vakantie in hun prachtige regio Languedoc Roussillon te laten beleven.

Je kan verblijven op een van de mooiste campings in Zuid Frankrijk, een bezoekje brengen aan de wijnboerderij om de verschillenden wijnen van hun landgoed te proeven, de kinderboerderij ontdekken, ontspannen in de spa en je uitleven met een breed programma met sportactiviteiten en niet te vergeten, genieten van een goed behouden natuurgebied!

Domaine La Yole Wine een luxe camping in Valras

Op de grens van de Aude en de Hérault, waar de Middellandse Zee de wijngaarden van het Pays d’Oc ontmoet, opent La Yole Wine Resort and Spa de deuren van zijn uitzonderlijke camping in de buurt van de badplaatsen Valras Plage en Vendres. Erkent als een van de mooiste campings in de Languedoc Roussillon, ligt hun landgoed in een park van 25 hectare aan zee.

Leestip:  Hammarstrands camping wakker worden met stilte en gezang

Omringd door eeuwenoude wijngaarden grenzend aan de Middellandse Zee, is de 5-sterrencamping in de Hérault ideaal gelegen op 500 meter van het strand van Valras, dat al meerdere jaren is gelabeld met het label “Pavillon Bleu”, met een veilige toegang via een voetpad.

Domaine La Yole Wine Resort & Spa is met zijn groene omgeving dat sinds 1969 volledig is gewijd aan vakanties en vrije tijd. Met een ervaring van een halve eeuw voor vakantiegangers, nodigen zij je uit om te komen genieten van de ruime staanplaatsen en de comfortabele stacaravan verhuur in Valras Plage.

Sinds de opening van hun camping zijn ze niet gestopt met het verbeteren van de infrastructuren, ze zorgen voor meer aangenamere woonruimtes, bieden kwaliteitsanimaties en zorgen er vooral voor om te zorgen dat je nieuwe ideeën kan  opdoen tijdens jouw vakantie in Zuid-Frankrijk!

Leestip:  Camping Moulin des Forges Gites bij het dorpje Moutier Malcard

Kijk hier als je alles weten over Domaine La Yole Wine Resort & Spa

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in